עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני עוד זוכר כש PCPRO נקרא בזמנו HardWare Israel, ושינה שמו ל PCPRO, שינה עיצוב פעמים רבות, וגם גרסאת פורום.

מי ש"זקן" כמוני יודע על מי אני מדבר.

אני מדבר על יואב פרחי העורך ה"צעיר", דור קיידן, אורי סולימני... האגדיים.. קראתי על האתר במקרה במגזין המחשבים בעיתון "ידיעות אחרונות" שמתפרסם אחת לשבוע. נאמר כי יואב מעוניין להעלות את מודעות הציבור בעת רכישת מחשב\פריטי חומרה שונים...השאר זה כבר היסטוריה.

אחח, שנת 1999, DIAL UP עם הפנטיום 133 הישן שלי - לדבר עם בנות במירק, ולגלוש ל"הרדוואר איזרעאל" היה כל עיסוקי ברשת.

אחר כך הצטרפו הולוגראף (תומר גבל - כרגע ביחידה סודית במודיעין), אנקודר (עומרי מנהל האתר - כרגע בשריון), KOM שעדיין נמצא איתנו ובא אלינו עם פנטיום 1 ג'יגהרץ וGF2 MX של אינוויזן, לוח אינטל איסטון... קום אני זוכר את כל המפרט הראשוני שלך!!! ;D

תמיד השתמשת בסמיילי הזה: ::) כמעט בכל הודעה! :D

גם מינימייזר הצטרף, אז כשEnc0der "פרש" וניהל עם הדובים את PCTIP, שאליו נהרו רבים מחברי PCPRO.

זמנים עברו, PCPRO מת, אנקודר וחבריו עברו ל HWZONE ואנחנו איתם. 8)

תומר תיזחק בזמנו את "מנטור" אבל הוא גם "מת" עם עזיבתם של חבריו כשנקראו לשירות חובה בצה"ל... :hi:

בל נישכח את יניב אוזן, עם הת'נדרבירד 750 שהוחלף ל 900 על ה A7V (לוח אגדי) של ASUS. גם יניב בשריון... :smoke:

נוסטלגיה... :'(

עריכה: שחכתי את הגדול מכולם: Midi_Glider . האדם הזה הוא מצבור מדהים של ידע בכל הקשור לשבבים גראפיים... Kudos למידי!

עוד אנשים שאני נזכר בהם: Xyu Gigante (חוי ג'יגנטה = זין ענק), Overfl0w, IMPALER , Prognathous... ועוד רבים וטובים!

• תגובות 47
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• חבל ש-pcpro כבר לא קיים וכל הלינקים מתו... אבל... מי עדיין פה? משעשע להסתכל היום בשנת 2017, בנוסטלגיה, על דיון משנת 2003, שמדבר ב"נוסטלגיה" על אירועים שקרו בסה"כ שנתיים לפני כן  

• כן, השנים כדרכן חולפות ושודדות את הנעורים ללא רחם. מבלי לצלול למערבולת של התייפחויות על הרצון לחזור לימים ההם, אני רק אציין בהקשר לתחום שהאתר עוסק בו, שהעשור ההוא של שנות ה-90 היה העשור בהא' הידיעה של

• עד גיל 19-20 כל שנה נמשכת שנה ולעיתים יותר. לפעמים לוקח מספר שנים לשנה לחלוף, לפעמים אפילו נצח.   אחרי סביבות גיל 24-25, הזמן הזה מצטמצם עד שבגיל 29-30 שנה חולפת תוך מספר חודשים. חברים וקולג

פורסם

אחחח.. נוסטלגיה, נוסטלגיה.. היו זמנים :'(

פורסם

אנקודר (עומרי מנהל האתר - כרגע בשריון)

הא? הייתי בטוח שהוא בגולני...

פורסם

אתה לא טועה

הוא במת בגולני

ובאמת היו ימים

פורסם
  • מחבר

הא? הייתי בטוח שהוא בגולני...

אוקי, אז אולי אני טועה... :-X

מישוה יודע בדיוק מה עושה ידידנו המקודד בצבא?

פורסם

טוב, חיטטתי קצת בנבכי העבר, ונדהמתי לגלות שכל "המנהלים הגדולים" היו פשוט ס-פ-א-מ-ר-י-ם!!!

הנה דוגמא לת'רד שהיה ננעל/נמחק/כל השאר, עוד לפני שהוא נפתח בימינו אנו.

LOL. :lol:

פורסם

קרבי

אין לי מושג מה בדיוק עושה שם....

אגב

אתם יכולים להזכר קצת בנוסטלגיה

PCPRO.CO.IL

פורסם

איזה כיף...

שהייתי ספאמר קטן וחמוד

עכשיו אני ספאמר גדול ומרושע ;D

פורסם

היו ימים :hat:

טוב, חיטטתי קצת בנבכי העבר, ונדהמתי לגלות שכל "המנהלים הגדולים" היו פשוט ס-פ-א-מ-ר-י-ם!!!

LOL. :lol:

חחחחח אתה צוחק? תמצא את הפורום הישן של גיימר ותחפש KoM ;D

פורסם

מישהו זוכר את אוריNO? ;D

עריכה: אני לא זוכר שמיני היה איתנו בצוות של פיסיטיפ *_-

פורסם

מישהו זוכר את אוריNO? ;D

:lol:

פורסם

LOL.

אם אני הייתי עושה את זה היו מוחקים את הת'רד הזה מהר ולחשוב שEnc0der שהוא מנהל (!!!) נטל חלק ראשי בת'רד כה וואי וואי וואי!!!

פורסם

מעניין אם היום יש לו יותר שכל מאז? ;D

פורסם

אני לא מכיר את PCPRO (אני מהצעירים בחבורה) איך היה אז (לפני שנה שלמה!!!)? והאם האתר עדיין פעיל?

פורסם
  • מחבר

אם אני הייתי עושה את זה היו מוחקים את הת'רד הזה מהר ולחשוב שEnc0der שהוא מנהל (!!!) נטל חלק ראשי בת'רד כה וואי וואי וואי!!!

זה עוד כלום!

אז ב PCPRO החלו להנהיג שיטת "דרוג משתמש".

אז אנקודר נתן לינק והילהיב את כולם להיכנס אליו, כשבעצם כל לחיצה גרמה בלא יודעין המשתמשים לכך שיינתן לו פלוס ודרוגו יעלה...

אני חשפתי את המזימה המרושעת! ;D

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים