פורסם 2008 ביוני 1117 שנים שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים האפשרות הזאת אמורה לתת לך אזהרה מוקדמת לפני שהדיסק הקשיח שלך מתפגר. אני לא רואה סיבה למה לא להפעיל את האפשרות הזאת. זה נראה בערך ככה:
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מצטרף לקודם מעלי.משום מה המחשבים באים עם האופציה הזו ב Disable,כאילו שזו תוכנית היושבת בזיכרון במערכת ההפעלה ופונה כל פעם לדיסק כדי לבדוק מה מצבו.(יש תוכניות כאלו שלעיתים מעמיסות פעולות כתיבה/קריאה על הדיסק, מה שעלול לקצר את חייב).התוכניות הזו ב BIOS "בודקת" את הדיסק רק באתחול המחשב,ואם היא מעבירה אזהרה שהסטטוס של הדיסק בבעיה כלשהי,זה הזמן להעתיק את הקבצים החשובים (רצוי ב Safe Mode) לפני שהדיסק יתפגרולא תהיה לך כל גישה לדיסק.בקיצור, סמן אותו כ Enable
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר וואלה טוב לדעתוטוב ששאלתי משהו שלא ידעתיתודה..הרגע בדיקה של סקטורים ל HD הסתיימה, ברוך השם הכל טוב.באותו נושאמול איזה מקור אוכל לבדוק אם ההגדרות בביוס מכוונות ל דה-בסט עבור החומרה שלי?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים עצה טובה...מעבר להגדרת ה HDD SMART שדיברנו עליה קודם,אל תיגע ב BIOS !ברוב המקרים, המחשב מגיעה מהמעבדה מכוון היטב,למעט האופציה הנ"ל שבה נתקלתי ב 2 מחשבים חדשים אחרונים (מאותה החנות) שנובעת כנראה מאי הבנה...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר חח תרגע ג'וני הכל בסדר ג'וני אני מבין מחשבים, מפרק מתקן מרכיב בדיוק כמוך אבל עדיין יש דברים מוזרים שם, רוב הפעמים רשומים בקיצור ולא הכל מובן פיקס אולי יש איזשהו מאמר שעוסק בזה.. זה היה נחמד עצה טובה... מעבר להגדרת ה HDD SMART שדיברנו עליה קודם, אל תיגע ב BIOS ! ברוב המקרים, המחשב מגיעה מהמעבדה מכוון היטב, למעט האופציה הנ"ל שבה נתקלתי ב 2 מחשבים חדשים אחרונים (מאותה החנות) שנובעת כנראה מאי הבנה...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר וואלה טוב לדעתוטוב ששאלתי משהו שלא ידעתיתודה..הרגע בדיקה של סקטורים ל HD הסתיימה, ברוך השם הכל טוב.באותו נושאמול איזה מקור אוכל לבדוק אם ההגדרות בביוס מכוונות ל דה-בסט עבור החומרה שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.