עבור לתוכן

משחקים קורסים בלי סיבה (+תמונה)

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים.

החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX.

אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות.

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפ' תקינות ואפילו טובות עבור המעבד שלך.

כדי לברר מה גורם לבעיה, בוא נעבור על כמה דברים:

1) תבדוק שוב טמפ' בעזרת תוכנה אמינה כמו Everest או Real Temp, גם במנוחה וגם במאמץ.

2) מה המפרט שלך?

3) אתה מציין שרק NFSU2 עושה בעיות- הוא פעל בעבר בצורה תקינה, או שתמיד היו בו קריסות אקראיות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה לציין שהטמפרטורות הם בזמן שהמשחק פעל והיו טמפרטורה או שתיים מעל מה שמופיע בתמונה.

היה לי גם TEST DRIVE UNLIMITED שגם היה נתקע באופן פתאומי ולא היה אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט וגם יש לי GHOST RECON AW2 שבהתחלה גם היה קורס ואז היה מופיע לי ההודעה של הREPORT אבל אחרי שעשיתי עדכון בינתיים זה לא חזר.

המפרט שלי הוא:

INTEL CORE 2 DUE 4300 1.80, ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל DQ965GF, כרטיס מסך WINFAST 7600GS LEADTEK/NVIDIA 256MB וXP PRO SP2.

בתחילת המשחק אני לא ממש זוכר שזה קרה באקראי זה קורה וגם כשאני מפעיל את המחשב אז לפעמים יש רעש כזה מוזר שאחרי כמה דקות זה נפסק ולפעמים יש את אותו רעש באמצע שאני משחק בNFS.

פורסם

אתה מקבל הודעות שגיאה כלשהן?

פורסם
  • מחבר

אני מקבל את ההודעה של SEND ERROR REPORT.

הורדתי את התוכנה HWMONITOR אבל מופיע לי רק המעבד, הכרטיס מסך והדיסק הקשיח - יש תמונה (ללא מאמץ)

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם
  • מחבר

תמונה לאחר שהמשחק קרס...

פורסם

תעלה תמונה של החלון שמופיעה אחרי לחיצה על ה"לחץ כאן" הכחול.

פורסם

תנסה להסיר ולהתקין את המשחק מחדש אם לא כנראה הבעיה במשחק

פורסם
  • מחבר

אוקיי לקח קצת זמן אבל בסוף המשחק קרס שוב. לגבי ההתקנה היא הייתה בסדר אז לא נראה לי שאם אני יסיר את המשחק ויתקין אותו שוב זה יפתור את הבעיה, עשיתי עדכון למשחק אולי זה קשור??

העלתי תמונות לאחר הקריסה: תמונה מספר אחת היא אחרי שלוחצים על הלחצן הכחול ותמונה שתיים היא אחרי עוד לחצן שלחצתי בתמונה הראשונה (מקווה שלא התבלבלתם...)

תודה

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לדעת מ הבעיה :'(

פורסם

תסלח לי אבל המשחק חוקי ? או שאתה משתמש בקראקים... ?

תוריד ותפעיל ORTHOS (יש בסטיקי בפורום תוכנות) כדי לאמץ את המעבד וכו' ותראה איך הולך...

פורסם

תתקין מחדש את הדרייברים, אבל חבילה ישנה יותר (משהו סמוך לשנת יציאה של המשחק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים