עבור לתוכן

Spore-הדרישות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? אחד השלבים הראשונייים זה במים

אתה בטוח שאתה עוקב אחרי אותו משחק?

כלכם מדברים על שלב הייצור אבל תזכרו שהמשחק כולל 5 שלבים דיי גדולים

אני מניח שהסיבה שאין ייצורים שחיים כל הזמן במים זה כדי שכולם יוכלו לעבור למצב ציוויליזציה(לא.. הם לא הולכים לתת לך לעשות עיר תת ימית)

וההדגמה עם דובון אכפת לי הייתה לפני כמה חודשים

פורסם

ראיתי כמה סרטונים של המשחק. עכשיו אני מבין למה הדרשות לא גבוהות. כי זה משחק ממש מצוייר

פורסם
  • מחבר

נתתי קרדיט לגיימר כי משם לקחתי את המידע

it's as simple as that

פורסם

אם למשחק יהיה גראפיקה באמת כמו של סימס 2 המשחק הולך להיות כישלון

פורסם

על מה אתה מדבר? אחד השלבים הראשונייים זה במים

אתה בטוח שאתה עוקב אחרי אותו משחק?

כלכם מדברים על שלב הייצור אבל תזכרו שהמשחק כולל 5 שלבים דיי גדולים

אני מניח שהסיבה שאין ייצורים שחיים כל הזמן במים זה כדי שכולם יוכלו לעבור למצב ציוויליזציה(לא.. הם לא הולכים לתת לך לעשות עיר תת ימית)

וההדגמה עם דובון אכפת לי הייתה לפני כמה חודשים

השלב הראשון הוא שלב ה-Cell, בו אתה מוביל תא במשחק בסגנון פקמן או משהו כזה. אחרי שסיימת עם התא שלך, ששוחה לו בשלולית, אתה מיד עובר ליבשה. פשוט ככה, מיד. אין שום שלב מעבר - אין לי מקור בהישג יד אבל אני מבקש שתסמוך עליי כי קראתי מספיק חומר על המשחק.

חמשת השלבים הגדולים הם Cell, Creature, Tribe, Civilization, Space. התכנון המקורי היה שבאמת יהיה -חלק- משלב היצור במים, אבל כנראה הם שומרים את זה לחבילת הרחבה. סמוך עליי, קראתי מספיק חומר על המשחק. היצורים הימיים (מלבד התאים!) לא יהיו.

ההדגמה עם דובון אכפת לי הייתה ב-GDC 2005, כשבין השאר הציגו את הטריפוד (יצור תלת רגלי) שלפני כן שחה. אני מציע לך להסתכל - זו הייתה הדגמה של 30 דקות. היה גם יצור סימטרי - שני ראשים, מקדימה ומאחורה, שש רגליים... הוא יכל ללכת קדימה ואחורה בלי להסתובב!

פורסם

צאו מהמסרט שמשחק טוב צריך גרפיקה טובה. ALADDIN אף פעם לא היה עם גרפיקה מדהימה והוא תמיד היה ויהיה משחק טוב. גם ל SNAKE לא הייתה בהתחלה גרפיקה ובכל זאת הוא אחד המשחקים המצליחים ביותר. משחק לא אמור להיות יפה, הוא לא דוגמנית, הרעיון של לשחק זה ההנאה. אם בגלל חוסר ביופי משחק לא ניראה לך טוב אז אל תשחק בכלל, לך תישב מול דוגמניות :nixweiss:

פורסם

צאו מהמסרט שמשחק טוב צריך גרפיקה טובה. ALADDIN אף פעם לא היה עם גרפיקה מדהימה והוא תמיד היה ויהיה משחק טוב. גם ל SNAKE לא הייתה בהתחלה גרפיקה ובכל זאת הוא אחד המשחקים המצליחים ביותר. משחק לא אמור להיות יפה, הוא לא דוגמנית, הרעיון של לשחק זה ההנאה. אם בגלל חוסר ביופי משחק לא ניראה לך טוב אז אל תשחק בכלל, לך תישב מול דוגמניות :nixweiss:

אם היו לו דוגמניות הוא לא היה משחק במחשב כל היום...

פורסם

חחחחח. orenmi

גם אם למשחק אין גרפיקה בשמים . זה בסדר. אבל לא גרפיקה כמו של שנת 04 .

פורסם

Half Life 2 יצא ב-2004 ואני עדיין מוכן לשחק בו.

בקיצור, העניין במשחק הזה הוא לא בגלל הגרפיקה אלא בגלל המשחקיות שלו והתחכום שבו.

פורסם
  • מחבר

כן... חבל רק שHL2 (ומנוע הסורס) עדיין נחשבים גרפיקה טובה

פורסם

הרעיון של המשחק הוא לפתח צורות חיים מהתא ועד לציווליזציה?

נשמע מגניב בהחלט.

והכי טוב, אפילו עם הP4 שלי אני אוכל להריץ אותו :)

אלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים