עבור לתוכן

Spore-הדרישות

Featured Replies

פורסם

לא גבוהות בכלל...

ציפיתי להרבה יותר ממשחק שנותן לך לשחק ביקום שלך... טוב נו

דרישות מערכת חלונות XP ו-Vista

פנטיום 4 במהירות 2.0Ghz

512Mb זיכרון פנימי (למערכות מבוססות Vista מומלץ 768Mb)

כרטיס מסך עם 128Mb זיכרון פנימי, תומך ב-Pixel Shader 2.0

לפחות 6GB של מקום פנוי בכונן הקשיח

דרישות מערכת Mac OS X

Mac OS X בגרסה 10.5.3 לפחות (Leopard)

מעבד מסוג Intel Core Duo

1024Mb זיכרון פנימי

כרטיס מסך מסוג ATI X1600 או Nvidia 7300 GT עם 128Mb זיכרון, או מעבד גרפי מסוג Intel GMA X3100 כלול במערכת

לפחות 4.7Gb פנויים בכונן הקשיח

קרדיט לגיימר,אגב

שימו לב שMACOSX דורשת פחות מקום על הקשיח אבל מעבד יותר טוב ופי 2 יותר זיכרון...המממ

פורסם

זה בטח המינימום של המינימום.. :P

פורסם

אם תראו את תמונות תבינו שהגראפיקה לא כזאת יפה.

פורסם

המפתחים אמרו מזמן שהדרישות יהיו כמו הסימס 2.

אגב, מאיפה לגיימר יש את זה לפני שיש את זה באתר הרשמי??? אני רשום שם ואני גם בודק כל יומיים שלושה ולא כתוב שם כלום.

פורסם
  • מחבר

בהחלט ראיתי תמונות

והוא נראה משהו (משהו)

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שמדובר בדרשות מינימום...

הסיבה לדרישות של ה MAC היא התאמה פחות טובה/הדרישות של Leopard. תחשבו בהיגיון, P4 לא יכול להפעיל VISTA :lol: אז כניראה שגם זה לא נכון xD

יש לי רק שאלה אחת, למה ניראה לי שאלה שמופיעים ב PREVIEW הזה של המשחק הם קטינים :screwy:

http://www.gametrailers.com/player/34671.html

פורסם

שהדרישות גבוהות אז בוכים. שהדרישות נמוכות אז אומרים שהגרפיקה לא טובה. נו באמת...

פורסם

שהדרישות גבוהות אז בוכים. שהדרישות נמוכות אז אומרים שהגרפיקה לא טובה. נו באמת...

חחח אהבתי :lol:

פורסם

צודק סתם בוכים כל הזמן....

פורסם
  • מחבר

במיוחד שהגרפיקה ממש אחלה והמשחק הופך את המשחק בבובות למגניב

פורסם

במשחקים מהסוג הזה גם ככה הגרפיקה זה דבר משני ביותר ומה שחשוב זה המשחקיות, אורך החיים והחוויה הכוללת.

פורסם

וואי, איזה קטע! לא שמתי לב שעשו מהפך מדהים לאתר! אני מודהם. עכשיו אני צריך לחקור את האתר מההתחלה...

תוספת: שמתי לב לתהליך לא חיובי. בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר יצורים בעלי שתי רגליים ושתי ידיים - ואם יש יותר, הם עדיין נראים מאוד כמו יונקים. אני חושש שככה ייראו כל היצורים שלנו! יונקים בנאליים! (ולא, פה בצורת מקור לא מרשים אותי)

פורסם

וואי, איזה קטע! לא שמתי לב שעשו מהפך מדהים לאתר! אני מודהם. עכשיו אני צריך לחקור את האתר מההתחלה...

תוספת: שמתי לב לתהליך לא חיובי. בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר יצורים בעלי שתי רגליים ושתי ידיים - ואם יש יותר, הם עדיין נראים מאוד כמו יונקים. אני חושש שככה ייראו כל היצורים שלנו! יונקים בנאליים! (ולא, פה בצורת מקור לא מרשים אותי)

אתה מעצב את היצור בכל שלב אבולוציאוני אתה יכול לעשות אותם איך שבא לך...

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי הדגמה שבהם הם עשו ייצור שנראה כמו דובון אכפת לי

כל משחק שאפשר לשחק בו דובון אכפת לי מקבל 9.5 מיידית אצל כל אתר גיימינג רציני...

כולם יודעים את זה

פורסם

זה היה מלפני 3 שנים. עכשיו כל היצורים נראים לי נורא בנאליים ואני מפחד.

אני עוקב אחרי המשחק הזה מאז DAY ONE, ותאמינו לי אני כבר ראיתי הרבה. לא יהיו יצורים ימיים, למשל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים