פורסם 2003 במאי 1622 שנים שלום לכולםאז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבןכאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבןיש רעיונות ?
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר זהו שאני לא רוצה ליצור את זה כתמונה ובכלל אני לא רוצה את זה כאנימציה אלא כרקע סטטי
פורסם 2003 במאי 1622 שנים שלום לכולםאז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבןכאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבןיש רעיונות ?במאונך או במאוזן?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים תיצר בעזרת פוטושופ או תוכנת עריכה דומה פס צר וארוך שמחליף צבעים לפי ההגדרה שלך. עובי הפס לא צריך להיות גדול מידי, בערך 20 פיקסלים. לדוגמה אם אתה רוצה שהמסך בצד ימין יהיה כתום ובצד שמאל לבן, הכן פס כזה:+------------------------------------------------------------------------+| לבן כתום +------------------------------------------------------------------------+אם אתה רוצה שהמסך למעלה יהיה כתום, ולמטה לבן, הכן פס כזה:+---------+| || כתום || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || לבן |+---------+אורך הפס צריך להיות יותר מאורך המסך המקסימלי העקרון הוא שכשאתה קובע תמונה כרקע, היא תמיד מוכפלת לכן מספיק לייצר פס דק כתמונת רקע.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר זה בדיוק מה שעשיתי אבל אני לא מצליח ליצור חיבור יפה בין הכתום ללבן :-\
פורסם 2003 במאי 1922 שנים זה לא קשה, בערך 2 דקות בפוטושופ.ראה למטה תמונה לדוגמא.וכמובן הדף צריך להכיל את התמונה הנל, למשל:<BODY BACKGROUND=bg.jpg>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.