פורסם 2008 ביוני 1017 שנים המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיותלאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה"או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעהמיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיחמה עושים?לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה?יש לי ווינדוס XP עם SP2תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים ברוכה הבאה לפורום של HWZONE ולפורום תמיכה טכניתIvan , מטרת הפורום לעזור לאנשים במידה המקסימלית ולנסות כל דרך איפשריתאתה לא עוזר פה .. ס"כ הגברת היא ביקשה עזרהלעניינינו , גבירתי תוכלי לצלם לנו את השגיאה ולעלות אותה לIMAGESHARK.USכדי לראות עם מה אנחנו מתעסקים ..אני רוצה ממך שתדליקי את המחשב ותקליקי כמה פעמים על DEL (ברוב המקרים) להיכנס לביוסותראי אם ההארד דיסק מזוהה , כלומר את רואה את שם ההארד דיסק שלך שםאם כן ? תצאי לתפריט הראשי ותלחצי על LOAD OPTIMIZEDאם לא ? אז לבדוק את ההארד דיסק במחשב אחר או לנסות לצרוב תוכנה MHDD ולראות מה קורה ?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים משאלה שלו אני מניח שעזרה בפורום רק תבלבל אותהמה זה "קריאה נפלה" ?יש לו אחריות ולכן אני אמרתי למעבדה אולי אני טועה ? נחכה ואנחנו כבר נראה............
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים אני חושב שלסרוק את הדיסק עם MHDD צריכה להיות האפשרות הראשונה לפני ששוברים את הראש עם כל השאר.אם תמצא אפילו 0.1 אחוז של בד קלסטרים, זה כבר מסביר כל תקלה שתיהיה.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר ברוכה הבאה לפורום של HWZONE ולפורום תמיכה טכניתIvan , מטרת הפורום לעזור לאנשים במידה המקסימלית ולנסות כל דרך איפשריתאתה לא עוזר פה .. ס"כ הגברת היא ביקשה עזרהלעניינינו , גבירתי תוכלי לצלם לנו את השגיאה ולעלות אותה לIMAGESHARK.USכדי לראות עם מה אנחנו מתעסקים ..אני רוצה ממך שתדליקי את המחשב ותקליקי כמה פעמים על DEL (ברוב המקרים) להיכנס לביוסותראי אם ההארד דיסק מזוהה , כלומר את רואה את שם ההארד דיסק שלך שםאם כן ? תצאי לתפריט הראשי ותלחצי על LOAD OPTIMIZEDאם לא ? אז לבדוק את ההארד דיסק במחשב אחר או לנסות לצרוב תוכנה MHDD ולראות מה קורה ?אי אפשר לצלם את השגיאה. הווינדוס לא מגיב (אני כרגע נמצאת במחשב אחר)ואי אפשר להפעיל אותו בשום דרך,גם לא דרך ה-safe modeבעיקרון- זה שתי שורות על מסך שחור/מסך של דוס, או איך שלא תקראו לזה, כשזה מה שכתוב אם זכרוני אינו מטעה אותי-the read of hard disc occurred press ctrl+alt+del to restartנכנסתי לביוס והארד דיסק מזוהה והכל בסדרבכל מקרהלקחתי אותו למעבדה עכשיו ואמרו לי שיש בעיה עם הדיסק הקשיח,הם יעשו לו בדיקה מקיפה ויפרמטו אותו אם צריךתודה למי שניסה לעזור=]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.