פורסם 2008 ביוני 917 שנים אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מה שיכול לגרום למחשב שלך להיתקע זה כמה דברים: א) התחממות. ב) חומרה שהיא פגומה או יש לה בעיות של אי-רצף תפקודי. ג) בעיה עם התוכנה עצמה עקב זה שהיא פרוצה לא נכון ובלה בלה (האקרים) בלה... אז ככה: א) אני לא בטוח שהתחממות זאת הבעיה שלך, אבל אתה יכול לבדוק ולהגיד. ב) חומרה שהיא פגומה, תפתח את המחשב תפרק קצת ותנקה עם לחץ אויר ובעיקר זיכרונות. זיכרונות לא נקיים גורמים להם לאי-העברת הספק חשמלי או לבעיית העברת הספק חשמלי וכו'...בקיצור תנקה ג) עכשיו יכולה להיות בעיה עם התוכנה עצמה בגלל שאנשים פורצים אותם לא ממש מדויק ולא הכי נכון. נגיד והיא פרוצה תוריד את התוכנה היותר מעודכנת. אצלי למשל לא עובד Norton בכלל, מגירסה של 2005 Norton הפסיק לעבוד אצלי. ד) אם התוכנה לא פרוצה מה שאתה יכול לעשות זה להוריד את העדכון ידנית ולהתקין. אם זה לא עזר, אז תגיד ואני אחשוב לעומק.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אה-האOC.........אממממממ תן לחשוב...יש מצב שזאת התחממות או בעיית זיכרון...איך איפסת את ה-Bios ? עשית לו ריסט ? רשמת הגדרות מקוריות לפני והחזרת ???תוציא את הבטריה ותחזיר אותה אחרי דקה...זה מאפס בובה.ותריץ בדיקה לזיכרונות כי בד"כ OC דופק הכי הרבה את הזיכרונות, כי אנשים לא שמים לב לזה הרבה :\ותגיד לי מה קורה !חוץ מזה אם יש לך מעבד אינטל אז יש לי תוכנה מצוינת בשבילך, למעקב למחשב.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר הרצתי בדיקה של המעבד והזכרונות, הכל תקין... ופשוט עשיתי reset to default בביוס.אני חושב שהבעיה בNOD32. הרצתי סריקת ווירוסים ולא נמצאו ווירוסים ככה שזה גם לא זהועל איזה בטרייה אתה מדבר :s05:
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים יש את הבטריונת החמודה הזאת על הלוח אם שהיא דואגת שיהיה לו מקור חשמול חלש כדי שהביוס ישאר מעודכן בזמן הפסקות חשמל וכאלהאם תוציא אותה היא תאפס אותו...אבל אם הרצת כבר בדיקות וחרטא אז אני לא מאמין שהבעיה בביוס...איזה גירסה של Nod יש לך ?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים תוריד תוכנת EVEREST או HWMONITOR ותעלה תמונה לטמפ' של הרכיבים..איזה גירסה של NOD יש לך ?תיכנס להתחל -->הפעלה -->CMD -->תכתוב CHKDSK /R /Fתעשה ריסטארט , ותן לו לבדוק את ההארד דיסקתעשה סריקה מליאה לוירוסים ורוגלות , אם זה לא יתן ועדיין ממשיך להיתקעתוריד את AVPTOOL ותעשה לי התקנה ותפעילה מSAFE MODEתוריד CCLEANER ותמחק קבצים .. כלומר ניקויתעשה איחוי בעזרת JKDEFRAG אני חושב או שזה וירוס או התחממות או בעית הארד דיסק
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים תוריד תוכנת EVEREST או HWMONITOR ותעלה תמונה לטמפ' של הרכיבים..איזה גירסה של NOD יש לך ?תיכנס להתחל -->הפעלה -->CMD -->תכתוב CHKDSK /R /Fתעשה ריסטארט , ותן לו לבדוק את ההארד דיסקתעשה סריקה מליאה לוירוסים ורוגלות , אם זה לא יתן ועדיין ממשיך להיתקעתוריד את AVPTOOL ותעשה לי התקנה ותפעילה מSAFE MODEתוריד CCLEANER ותמחק קבצים .. כלומר ניקויתעשה איחוי בעזרת JKDEFRAG אני חושב או שזה וירוס או התחממות או בעית הארד דיסקאוקיי הקפת הכל בגדולחוץ מהתוכנה...יש תוכנות יותר טובות למדידת חום.ואני לא חושב שזאת בעיית הארד דיסק או וירוס.אבל אהבתי...תעקוב אחרי מה שהוא אמר...זה ממצה הכל.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים MTN_Cool לפעמים יש דברים , שאתה אומר בינך לבין עצמך , זה לא יפתור את הבעיה אבל לפעמים יש דברים שכן , תמיד לנסות דברים זה לא עולה כסף, ככה אנחנו מתקדמים בתיקון המחשב ומגיעים לבעיהבעולם המחשבים הכל אפשרי תאמין לי , ולפעמים אתה חושב בדרך אחת , קורה משהו אתה מתחיל לחשוב בדרך אחרת לגמרי..
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים אולי דיי עם שיחות אישיות על גבי הפורום? בשביל זה יש מסרים בפורום.זאת אזהרה לשניכם, הדיון לא ננעל כי פותח התארד לא לקח בזה חלק.הבא שיספים יטופל משמעתית!
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים המחשב נתקע לעתים קרובות מדי כדי שנוכל להבין את הבעייה אתה יכול לרשום כל כמה זמן הוא נתקע / כל כמה זמן אתה רוצה שהוא יתקע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.