עבור לתוכן

עומד לרכוש T61 של לנובו :: הוזמן היום!

Featured Replies

פורסם

שקלת לקחת מחשב של טושיבה?

הרכבתי מפרט של טושיבה 14".

מעבד: Intel® Core2 Duo Processor T8300 2.4GHz, 3MB L2, 800MHz FSB

מערכת הפעלה: Vista Home Premium

זיכרון: 2048MB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM

מסך: 14.1"

כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 3470 with 256MB DDR2

כונן קשיח: 200GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)

צורב: DVD SuperMulti (DVD SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash drive

כרטיס רשת: Intel® Wireless WiFi Link 4965 AGN (802.11a/g/n)

Bluetooth® Version 2.1 +EDR

רמקולים: harman/kardon® Speakers

סוללה: High Capacity Lithium Ion battery (9-Cell, 7200mAh)

סה"כ

1244$

לדעתי משתלם יותר.

• תגובות 31
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא דחף לי לנובו :)

אחרי שקראתי ביקורות בשפע הבנתי שלנובו זה מה שאני מחפש בגלל האיכות העדיפה. אני לא מחפש כרטיס מסך וסוללת 9 תאים מפלצתית, ובטח לא הארדיסק של 200 ג'יגה...אני משתמש מאוד סולידי מבחינת היכולות שהוא דורש מהמערכת שלו. המפרט שלך מצויין - אבל פשוט לא קשור לצרכים שלי: עבודות אוניברסיטה, כתיבה וסרטים.

אני לעיתים רחוקות משחק. יותר מזה, אני רוצה להמנע ממחשב שיכול להריץ משחקים טוב. אולי ילדותי, אבל קצת ספרטניות לא הרגה אף אחד.

כך או כך, נשארת בעית האחריות. Adamshar - איך ביררת אם יש לך אחריות? לפי הבנתי סדרת נחשבת ליוקרתית מספיק כדי שיציעו עבורה שירותי אחריות בארץ, אבל מוקד התמיכה של לנובו מסרב להתחייב לגבי אחריות והמוקד הטכני של IBM (מספקי השירות בארץ) אומר שעד שאין להם את המספר הסריאלי של המחשב (שמגיע, באופן מפתיע, עם מחשב) הם לא יכולים לענות לי. אני רוצה אחריות, וזה גם שליש מהמחיר שאני משלם. איך ביררת לגבי המחשב שלך?

פורסם

imko

אני מייבא מחשבים ניידים בעיקר LENOVO THINKPAD מארה"ב (בעיקר) ואין באופן אבסולוטי , שום בעייה של אחריות , לא הייתה , ולא תהייה בעתיד הנראה לעין.

יש מפיצים מורשים, ויש מעבדות של היצרן, שהם שניהם גופים נפרדים לחלוטין בדיוק מהסיבות שאתה יכול מן הסתאם להבין .

בטלפון אתה יכול להתקשר לנצח ויעשו לך שיטת מצליח כדי לדכא אותך ולגרום לך לחשוש מקניית המחשב בחו"ל, ועל כן אני אחזור ואגיד לך

אל-חשש ... אין כרגע שום דגם חוצ מה IDEA-PAD או איזו סדרת דגמים של LENOVO שאין לה שירות ותמיכה בארץ - THINKPAD , LENOVO- C100.N100.V100 / 200 וכדומה ... X300 וכו וכו ... בקיצ תקנה בחופשיות איזה דגם באיזה קומבינציה שתרצה

ולצורך העניין שבו אנחנו דנים T61 ... סע לדרך קנייה מוצלחת מחשב מעולה

כמו כן , היו לי בעיות כאלה ואחרות בעבר שדרשו אחריות עם הפירמות הבאות : TOSHIBA , APPLE - וגם שם לא עשו לי בעיות כשבאתי לקבל פתרון במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

אני מבין. אם אני מזמין עם המחשב את האחריות המקיפה לT61 (זאת שעולה 280 דולר) תהיה לי אחריות מלאה לכל בעיה גם בארץ?

פורסם

אתה ממש לא צריך את האחריות הזאת, זה מיותר ,

תיקח DEPOT 3 YEAR

וזהו ., אתה לא צריך משהו אחר ..

זה תוספת של איזה 119$ על השנה הבסיסית שאתה מקבל עם המחשב (גם זה תופס בארץ )

וככה יהיו לך 3 שנות אחריות לכל דבר ועניין.

פורסם

אף אחד לא דחף לי לנובו :)

אחרי שקראתי ביקורות בשפע הבנתי שלנובו זה מה שאני מחפש בגלל האיכות העדיפה. אני לא מחפש כרטיס מסך וסוללת 9 תאים מפלצתית, ובטח לא הארדיסק של 200 ג'יגה...אני משתמש מאוד סולידי מבחינת היכולות שהוא דורש מהמערכת שלו. המפרט שלך מצויין - אבל פשוט לא קשור לצרכים שלי: עבודות אוניברסיטה, כתיבה וסרטים.

אני לעיתים רחוקות משחק. יותר מזה, אני רוצה להמנע ממחשב שיכול להריץ משחקים טוב. אולי ילדותי, אבל קצת ספרטניות לא הרגה אף אחד.

סבבה. אבל אתה תמיד יכול לקחת כונן קשיח קטן יותר וכרטיס מסך מובנה וע"י כך לחסוך $100 - 150$.

סוללה חזקה מאד חשובה אם אתה תנייד הרבה את המחשב. עם סוללה של 9 תאים אתה יכול להגיע ל-6 שעות של עבודה שוטפת על המחשב, בהשוואה ל-2.5-3 בסוללה רגילה של 6 תאים. לדעתי זה חשוב, אבל כל אחד והשיקולים שלו.

אגב, האחריות של טושיבה תופסת בארץ ומבחינת איכות חלקים אין לניידים שלהם שום נחיתות בהשוואה ל-T61. אם כבר טושיבה נראים יותר טוב, אבל זה עניין של טעם. לדעתי הם קצת הרסו עם העיצוב החדש שמזכיר בצורה חשודה את העיצוב של HP.

פורסם

אני מבין. אם אני מזמין עם המחשב את האחריות המקיפה לT61 (זאת שעולה 280 דולר) תהיה לי אחריות מלאה לכל בעיה גם בארץ?

יש את האחריות הרגילה - במידה ורכיב נפגם עקב פגם בייצור או סיבה אחרת שלא באשמתך. בעיקרון מגיע עם שנה ויש אפשרות

להרחיב.

ויש את האחריות המקיפה - שבנוסף לרגילה, זה יותר כמו ביטוח מאשר אחריות, אם המחשב נפל, נשבר, טבע וכו' אז מתקנים

לך אותו (הייתי קורא את הפירוט של זה לראות בדיוק מה הביטוח מכסה ובאילו תנאים) אבל אחריות לא ממש זולה.

ככה שאם אתה מהאנשים שייבדקו את עמידות מארז הטיטניום לעיתים קרובות כדאי :P

נ.ב

הלנובו/IBM באמת מכוערים יחסית לשאר החברות, אולי עדיף לקרוא לזה שמרניים עיצובית :smile1:

אומנם לי זה לא ממש מפריע (כרגע עם T43 עם אותו עיצוב), אבל בכל מיקרה החלטתי שכאשר אני אקבל אותו

אני יהפוך אותו מT61p ל- T61pimped :hat: נשיג כמה מדבקות יפות ונשנה את המקלדת שיהיה נעים בעין.

פורסם

תחפש את שם הדגם שלך כאן ותראה אם מופיע ברשימה ישראל:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=LOOK-IWS#sw

ד"א טושיבה, התרשמתי מלנובו ומטושיבה ולפי דעתי אין מה להשוות. הלנובו לוקח בהליכה, מה עוד שאיני מכיר את סוגיית האחריות בטושיבה.

בחרת מחשב נהדר.

פורסם

תופסת בארץ.

גם אני מצטרף לשאלה. האחריות המשופרת שמכסה נזק שנגרם ע"י המשתמש תופסת בארץ או שצריך לשלוח את המחשב לתיקון בארצות הברית?

אגב, איך יודעים מה יהיה המשקל הסופי של החבילה לצורך לחישוב עלויות משלוח?

פורסם

אגב, איך יודעים מה יהיה המשקל הסופי של החבילה לצורך לחישוב עלויות משלוח?

אם אתה חושב על להזמין מLENOVO ארה"ב ולשלוח בינלאומי לארץ, סביר להניח שייצא לך מחיר קרוב מאוד למחיר שלוקחים

בארץ (מע"מ, מכס משלוחה ושאר ירקות).

משלוח בארה"ב לרוב יהיה חינם עד 200 ש"ח כדי לקבל אותו תוך יומיים.

פורסם

חשוב לציין , שאתה יכול לשכוח מלהזמין מלנובו ארה"ב ולשלוח לארץ , פה זה לא סלאמי ...

אם יש לך למי לשלוח בארה"ב - אחלה , או לחילופין לנסוע לשם ולקנות שם.

אם אין אז אתה קונה בארץ מחנות, אתר , משווק .

פורסם

^^

לא עדיף להשתמש בשירותים של mustop או של ushops ואחרים? בכל זאת - הפער הוא אלפי שקלים.

אם אתה חושב על להזמין מLENOVO ארה"ב ולשלוח בינלאומי לארץ, סביר להניח שייצא לך מחיר קרוב מאוד למחיר שלוקחים

בארץ (מע"מ, מכס משלוחה ושאר ירקות).

אין מכס על מחשבים בארץ.

פורסם

לדעתי צריך כרטיס אשראי אמריקאי לא בין לאומי רגיל.

פורסם

חשוב לציין , שאתה יכול לשכוח מלהזמין מלנובו ארה"ב ולשלוח לארץ , פה זה לא סלאמי ...

אם יש לך למי לשלוח בארה"ב - אחלה , או לחילופין לנסוע לשם ולקנות שם.

אם אין אז אתה קונה בארץ מחנות, אתר , משווק .

חישבתי דרך ushops ואחרי משלוח ומיסים המחיר קרוב למחיר בארץ, ההבדל הוא שבאותו המחיר אני מקבל מפרט הרבה יותר טוב.

[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 18:19:38

לדעתי צריך כרטיס אשראי אמריקאי לא בין לאומי רגיל.

אכן. למזלי ל-ushops יש שירות מגניב כזה, שאתה משלם להם עם כרטיס אשראי ישראלי והם רוכשים עבורך מוצר בארצות הברית בתמורה לעמלה קטנה. (50 ש"ח, אם אני זוכר נכון) אני מאמין שיש להם כרטיס אשראי אמריקאי ולא תהיה להם בעיה לרכוש עבורך את המוצר. אחרי הכל הם רוצים שתשלח לארץ דרך השירות שלהם.

פורסם

אני באופן אישי אשמח לראות איך אתה מזמין מחשב כזה לארץ באופן כזה ... זה פותר לי הרבה כאבי ראש ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים