עבור לתוכן

עומד לרכוש T61 של לנובו :: הוזמן היום!

Featured Replies

פורסם

ובכן, הרכבה של שני מפרטי עבודה דומים (מעבד 2.4, 2-3 ג'יגה זיכרון, מסך מצופה והארדיסק 100 עם 7200 סל"ד) הובילה למצב שבו ההבדל בין T61 לבין R61 הוא 150 דולר. עכשיו, מכיוון שהT יותר קל ועם פורטי USB נוחים יותר, אני חושב שאני אשים את הכסף ואלך עליו. טלפון קצר בבוקר ללנובו ישראל כדי לוודא את האחריות הבינלאומית והנה אני מזמין ומצפה לאסוף בארה"ב. יוצא סה"כ 4250 ש"ח, שזה בערך חצי על גבול השליש למה שצריך לשלם בארץ.

אז זהו! יש לכם פה אחלה פורום, מקצועי ואדיב. תודה לכל מי שענה לי.

מתן

עריכה 2: חשבתי על עוד מפרט. מה דעתכם?

Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2)

Operating System12 Genuine Windows Vista Home Basic

Operating System Language Genuine Windows Vista Home Basic - US English

Display type 14.1 WXGA+ TFT

System graphics Intel GMA X3100 GM965

Total memory 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM)

Keyboard Keyboard US English

Pointing device UltraNav (TrackPoint and TouchPad)

Hard drive4 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm

Optical device5 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim

System expansion slots PC Card Slot & Express Card Slot

Wireless card10 ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ

Bluetooth Integrated Bluetooth PAN

Battery60 6 cell Li-Ion Battery

Power cord Country Pack North America

Language Pack Language Pack US English

41C9334 3 Year Depot Upgrade with 3 Year ThinkPad Protection

עריכה: מפרט?

Intel® Core 2 Duo processor T8300 (2.4GHz 800MHz 3MBL2)

Genuine Windows Vista Home Basic

15.4 WSXGA+ TFT

Intel GMA X3100 GM965

3 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader

160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4

CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim5

ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ10

Integrated Bluetooth PAN

6 cell Li-Ion Battery60

6465: Express - 1 Yr Depot Warranty7

3 Year Depot Upgrade with 3 Year ThinkPad Protection

תיקונים? הצעות? יצא 4,600 ש"ח, ואני מרגיש שזה יותר ממה שאני צריך. במקרה של הידוק החגורה, אני אוותר על המסך המשופר, על הזיכרון המנופח ועל הזיהוי בטביעת אצבע. המקלדת הכי טובה בעולם, לא תקליד סיסמא? ;D

תודה לכולכם על העזרה.

שלום לכולם! :hi:

בעוד שבוע ימים אני מתעתד להמריא לארה"ב ולרכוש בחנות המקוונת של לנובו את הT61. המחשב אמור לשמש לסרטים, לימודי משפטים וכתיבה. לכן, הנוחות, חיי הסוללה ואיכות החומרים הם בחשיבות עליונה עבורי. תקציב כרגע הוא לא בעיה מכיוון שהקנייה תתבצע בארה"ב, אבל אין סיבה להתפרע.

גרפיקה - המחשב יכול לבוא עם NVIDIA Quadro NVS 140M או עם Intel GMA X3100 GM965. הראשון עצמאי, השני מובנה, אף אחד מהם לא מוצלח במיוחד. כאשר אני מעוניין רק לנגן סרטים עם המחשב, בלי משחקים - זה באמת משנה איזה מהם?

זיכרון - אני מתכנן לעבוד עם הגרסה הביתית של ויסטה. 3 ג'יגה יספיקו? לשים עוד כסף ולקחת 4 ג'יגה? (הזיכרון הוא PC5300 במהירות 667 מה"צ)

Intel® Turbo Memory hard drive cache - מה זה? כדאי? ישפר את החוויה או גאדג'ט לא נחוץ?

סוללה ספייר - האם מאה ושישים דולר לסוללה זה מחיר הגיוני?

כל עצה אחרת שיש לכם - אשמח לשמוע.

יום טוב ותודה מראש,

מתן

• תגובות 31
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור הבעלים הדי טרי (חודשיים) של R61 אומר תחילה שעשית בחירה מצוינת.

קניתי את המחשב עם מעבד 8300, 2 גיגה זכרון, כ. מסך 3100 וקשיח בנפח 160 גיגה 7200 סיבובים.

דבר ראשון תכנס לאתר של לנובו ותראה האם האחריות תקפה בארץ.

למשל ה R61 שלי עם אחריות אבל אותו מחשב עם מסך 15.4 (לי יש 14.1) כבר בלי אחריות.

אני קניתי אחריות ל 3 שנים, ממליץ בחום.

לגבי ויסטה:

אני משתמש בויסטה אולטימייט 32 ביט, זללן בטריה לא קטן. מה עוד, די קשה להסתדר עם בהירות מסך נמוכה ולכן אני תמיד מגביר את הבהירות של המסך למקסימום, מה שתורם לקיצור זמן העבודה. כ. מסך 140M יזלול לך יותר בטריה, כ"ש אם אתה לא חייב אותו למשהו מיוחד תקנה את האינטל.

2 גיגה זכרון מספיקים לי בהחלט (כרגע שיא השימוש במחשב הוא כתיבת פרוקטים בויזואל סטודיו 2008). לשימושים שלך כפי שרשמת בוודאי שזה מספיק. אם אתה חושב על הרחבה בעתיד אז תקנה 2 גיגה בסלוט אחד ותשמור לך את האופציות פתוחות (כמובן שבא על חשבון ה DUAL CHANNEL).

ה Intel® Turbo Memory hard drive cache הוא תוספת של אינטל שנותנת לך CHACING של ה HD ואמורה להאיץ את מהירות העבודה. אני לא קניתי אז אין לי מה להוסיף, אבל אפרופו HD, תקנה את ה 7200 RPM. ההבדל במחיר שווה את זה.

לגבי סוללה, 6 תאים זה ממש גבולי, בייחוד עם ויסטה. תשקול לקנות אחת גדולה יותר או חלופית.

סה"כ מחשב נהדר, נהנה ממנו בכל רגע ושווה כל שקל...

אדם.

פורסם

ההבדל לNVIDIA לטעמי שווה את זה, נכון ששניהם לא משהו מטורף . אבל הNVIDIA לפחות ייתן לך יותר מהאינטל המובנה..

3 גיגה בהחלט יספיקו - מאחר שמערכות 32ביט לא מנצלות יותר מזה ... בעתיד אם תרצה תוכל להרחיב ל4 ... לא סיפור יקר

הטורבו קאש דבר חמוד שמשפר ביצועים בויסטה , לא הרגשתי איזה משהו מיוחד אבל זה חביב לא יותר - אם זה על חשבון משהו אז לא חובה

סוללה אחת מורחבת יכולה להספיק.

תיקח עם WIFI - 4965 A/G/N

תוסיף כמובן בלוטות וצורב DVD

ממליץ לך לקחת מסך 14" לא הרחב (שוב פעם זה עניין של טעם) גם מבחינת צריכת סוללה הוא הכי הגיוני ...

הנה :

ThinkPad T61 with nVIDIA Graphics - 1 Year Depot Warranty

Description Part number Unit price* Quantity Price*

ThinkPad T61 with nVIDIA Graphics - 1 Year Depot Warranty

Edit 7662CTO $1,289.25 1 $1,289.25

Processor: Intel® Core 2 Duo processor T8300 (2.4GHz 800MHz 3MBL2) 1

Operating System: Genuine Windows Vista Home Premium 1

Operating System Language: Genuine Windows Vista Home Premium - US English 1

Display type: 14.1 WXGA+ TFT 1

System graphics: nVIDIA Quadro NVS 140M 1

Total memory: 3 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1

Keyboard: Keyboard US English 1

Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader 1

Hard drive: 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1

Intel® Turbo Memory hard drive cache: Intel Turbo Memory 1GB 1

Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim 1

System expansion slots: PC Card Slot & Media Card Slot 1

Wireless card: Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) 1

Bluetooth: Integrated Bluetooth PAN 1

Battery: 6 cell Li-Ion Battery 1

Power cord: Country Pack North America 1

Language Pack: Language Pack US English 1

Accessories and options:

3 year depot 9x5 Next Business Day 41C9170 $119.00 1 $119.00

כמו כן , אם תחפש ממש טוב ... יש E-COUPON של המחשבים האלה שמתרוצצים ברשת - WWW.THINKPADS.COM אתר שיש בו כאלה מידי פעם

זה יאפשר לך הנחה נוספת מעבר למה שיש להם עכשיו ...

טל.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם! עזרתם לי רבות.

שאלה ראשונה - אני עובד עם ויסטה ולא מתכנן להתחיל עכשיו. יש לי עותק חוקי של XP שלא נעשה בו שימוש ואני שוקל להתקין אותו על המחשב - האם אפשרי לקחת את המחשב עם לינוקס ואז לפרמט ולהתקין עליו את הXP [מהדורה ביתית, אגב]?

שאלה שנייה - מוקד המכירות של לנובו בארץ יכול לענות לי על אילו ניידים יש אחריות ועל אילו אין?

שאלה שלישית - אין הבדל במחירים בין ה14" וה15". איך זה הגיוני? מה עדיף?

שאלה רביעית - הסוללה: באתר של לנובו [שיש בו מבצע מטורף של 25 אחוז הנחה ואם אני זמין היום אני יכול לקבל עוד 10%. מדהים] אין אפשרות לבחור אף סוללה אחרת פרט לסוללה של 6 תאים, וסוללה נוספת עולה 160$ וזה נראה לי מעט מוגזם. אפשר לקנות בארץ או בארה"ב בזול?

שאלה חמישית - אני צריך את הכבלים והמטענים שהם מוכרים? אני מקבל מה שאני צריך?

שאלה שישית - קורא טביעת אצבע? למה?

הערה ראשונה - קראתי על המובנה של אינטל ואני חושב שהוא מתאים לצרכי המצומצמים. אין באתר של לנובו אפשרות להזמין מסך שאינו רחב.

שאלה אחרונה - לורד סות', אתה אותו אחד מיצורי רשת? הניק שלך מוכר לי.

זהו, פחות או יותר. המון תודה לשניכם ולכל עונה אחר.

מתן

פורסם

אתה יכול לקחת T61 עם סוסה החינמית אבל אין לך אפשרות לקחת את מעבדי הפרנין (T8/9XXX) אלה רק T7XXX.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:00001398:&smid=F2F5363C71FA4D61B176AD5FB80FA5D8

14" קטן יותר וקל יותר אך עם מסך אך עם שטח עבודה קטן יותר, 15" גדול יותר כבד יותר אך עם יותר שטח עבודה, תלוי מה יותר נוח לך.

אתה מקבל מטען אמריקי, אם הוא תומך במתח 110-230V אתה תצטרך לקנות רק מתאם ב10 שקל.

טביעות אצבע בעיקרון זה במקום סיסמא.

פורסם
  • מחבר

לסדרת ה15" אפשר לקחת לינוקס עם האינטל החדשים. השאלה היא אם אני יכול לקחת עם לינוקס, לפרמט ולהתקין על זה XP. אין במחשבים ניידים מחיצה נסתרת שמכילה את רכיבי השחזור של המחשב?

דברים כמו סוללה ומתאם אני יכול לקנות כאן בארץ?

אגב, אני חושב שאני מעדיף את ה15", למרות. ההבדל ביניהם הוא לא משמעותי עד כדי כך. לגבי המסך - להישאר עם הבסיס או להוסיף עליו?

[הערה: עם המבצע של לנובו אפשר להשיג T61 מפלצתי, יחסית, בקצת יותר מ4,000 שקל. זה שליש ממה שהוא עולה כאן בארץ. לא חבל עלינו?]

פורסם

אגב, אני חושב שאני מעדיף את ה15", למרות. ההבדל ביניהם הוא לא משמעותי עד כדי כך. לגבי המסך - להישאר עם הבסיס או להוסיף עליו?

אם אתה נשאר עם הבסיס (WXGA), אתה לא מרוויח כלום על מסך 14", ואז אין שום טעם ללכת על ה-15.4" הכבד יותר.

לכן תשדרג ל-WSXGA+.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. מה לגבי העניין עם הלינוקס והפירמוט ומעבר לXP? זה אפשרי? אין מחיצה חבויה?

פורסם

אני עכשיו קניתי T61p חדש מהארה"ב... (שים לב ל-p י)

Lenovo ThinkPad T61p 6460 - Core 2 Duo T9300 2.5 GHz - 15.4" TFT

Platform Technology Intel Centrino Pro
Stereo speakers, wireless LAN antenna, ThinkLight, Bluetooth antenna
Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip , fingerprint reader
Intel Core 2 Duo T9300 / 2.5 GHz ( Dual-Core ) 6 MB - L2 cache
3 GB (installed) / 3 GB (max) - DDR II SDRAM - 667 MHz - PC2-5300
Card Reader 4 in 1
160 GB - Serial ATA-150 - 7200 rpm
DVD-Writer - removable plug-in module
15.4" TFT 1680 x 1050 ( WSXGA+ ) - 24-bit (16.7 million colors)
NVIDIA Quadro FX 570M - 256 MB
Memory Allocation Technology TurboCache
Run Time (Up To) 5.9 hour(s)
Microsoft Windows XP Professional
Manufacturer Warranty 3 years warranty

מעבד מסדרת ה9XXX יש בהם טכנולוגיה חדשה ונותנים בממוצא עוד 10-15% זמן סוללה מסדרת 8XXX.

יש גם שיפור בביצועים אומנם הוא לא גדול לאותה מהירות שעון. גם אחלה כ.מסך.

יצא איזה 1600$ כולל משלוח מהיר ותיק.

שים לב שכדאי לקחת מסך WSXGA ולא הWUXGA שאומנם הוא מסך FULL HD אבל

הרזולוציה הטבעית שלו גבוהה מידי והכל נראה די פצפון. טוב לגרפיקאים לא לטקסטים.

פורסם
  • מחבר

Rapi - המחשב שלך נראה מעולה, מעל הצרכים שלי אבל יתכן ושווה להשקיע.

לכל הדגמים יש אחריות מלאה בארץ עם אני קונה את האחריות המלאה מחו"ל?

היתרון בזמן הסוללה הוא נגזרת של המעבד או של טכנולוגיה במחשב עצמו?

איך הטמפרטורות שלו? הבנתי שכרטיס מסך מחמם את המערכת ושותה את הסוללה.

לגבי המסך - אני מעדיף כמובן יכולת עבודה עם טקסטים, אז WSXGA+ הינו האפשרות העדיפה.

אני שואל שוב לגבי מערכת ההפעלה - אני ממש לא רוצה לקנות עוד רשיון לXP כשכבר יש לי אחד. הטריק עם הלינוקס יעבוד?

הרבה תודה לכל העונים.

מתן

פורסם

יצא לי לחקור המון על הלנובו השונים.. עדיין אפילו לא קיבלתי את המחשב (ביום חמישי מגיע).

זמן הבטריה טוב יותר בגלל המעבד עצמו, שיפור גם בזמן בטרייה וגם בביצועים, במיוחד SSE4 או

טכנולוגיה חדשה אחרת שיש לה אופטימיזציה טובה יותר בסדרה החדשה. גם יותר קאש 6MB...

סה"כ גם הT8XXX טובים וגם הT7XXX, אבל אישית אוהב לקנות את הTOP הסביר במיוחד שיחסית

לארץ חסכתי המון. אבל יש גם LAPTOPים ב1000$ מעולים שיספיקו לדי והותר עבור רוב השימושים.

לגבי הכרטיס מסך, גם עליו למדתי משהו, זה דבר ראשון שלנובו שידרגו בT61p (אולי גם ברגיל לא בטוח)

את הקירור של הכ.מסך ושאר הרכיבים בצורה יפה מאוד, לגבי זמן סוללה - מאמין שזולל יותר אבל

זה מאוד תלוי מה אתה מריץ. סה"כ הלנובו די קרירים. המארז הוקשח יותר באיזור המסך להגנה טובה

יותר ומניעת עיוותים בלחץ.

לגבי מערכת הפעלה - לא יודע, תשלח להם מייל. באתר האופציות ללינוקס די מוגבלות מבחינת חומרה,

כנראה כדי ליצור מחשבים תקציביים. אישית לא הזמנתי מlenovo כי הזמן אספקה שלהם לא התאים

לי וקניתי מחנות מקוונת.

פורסם
  • מחבר

פרסמתי שני מפרטים. מה דעתכם?

פורסם

תכלס שני המפרטים בסדר ושניהם יעשו את העבודה.

2 דברים לדעתי:

1. תברר איך הVISTA רצה על הכרטיס המובנה. (עם ויסטה הייתי לוקח 3GB RAM י)

2. אם לא מפריע לך שיהיה לך כמה ס"מ בולטים מאחורה וחשוב לך זמן סוללה תשקול ללכת על סוללה 9CELL.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על T61 עם מפרט סולידי בגלל איכות ההרכבה והארגונומיה העדיפה. יצא בסביבות 4250, אחלה מחיר. תודה לכולם.

פורסם

הייתי מציע לך למתוח קצת ולקחת עם הכרטיס מסך היותר טוב, אם כבר קנית אז תוסיף את זה, זה שווה את התוספת

צורב - לא חובה אבל רצוי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים