עבור לתוכן

שילוב DDR2 וDDR3 על אותו לוח אם.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אקח את הקיט שהומלץ פה של OCZ ב1066. אני אנסה להגיע איתו לאוברקלוק מכובד, אגב עם אוברקלוק אצטרך להוסיף היטסינקים לזכרונות?

ואני מתכוון לקנות או את הQ9300 או E8400, נוטה יותר לכיוון הקוואד, מי מהם טוב יותר לאוברקלוק ולכמה אפשר להגיע?

אם למשל אמרת שעם הזכרונות אפשרי להגיע עד 1200 זה אומר שהמעבד יקפוץ לי ל3.5GHZ על 1450MHZ. זה אוברקלוק שיחזיק?

איזה קירור אני צריך לכדי לתפעל אוברקלוק כזה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שי- הריפר מגיעים כבר עם אחד הסינקים הטובים בשוק (למעשה הכי טוב, חוץ מהסינק הקטלני של הריפר X )

אתה לא צריך להוסיף כלום. מה שנקרא- "סע לשלום, המפתחות בפנים"

אוקיי (למרות שבדיוק כרגע מצאתי סקירה שבה טוענים החבר'ה כי הגיעו ל-1150-1160MHz. הם גם אומרים ש_נראה_ להם שמדובר ב-Micron D9.

1120 זה באס של 560, שזה אוברקלוק רציני מאוד. מעבר לתדר המקסימלי שאפשר לסחוט מהם, יש עוד מגבלות שאתה מודע להן בהשוואה ל-D9? יש מצב ל-3-3-3-8 ב-800?

למישהו שמתכנן OC לא גבוה מאוד, אבל רוצה 4GB - על מה היית ממליץ? על ה-2X2 (עם אופציית הרחבה לעתיד) או על 4X1 מהסדרה הזו?

הטענה שתדר גבוה ו-CL גבוה נותנים בדיוק אותם ביצועים כמו תדר נמוך ו-CL נמוך היא שגויה.

מצב ל 800MHZ ב 3-3-3-8 יש, אם תיתן מספיק מתח.

למי שלא מתכנן על OC רצחני, הריפר 2X2 יהיו מעולים. סה"כ אפשר לעשות איתם OC מכובד, והזכרונות עצמם מעולים.

לגבי הצ'יפ, יש מצב לקבל מיקרון, אבל ב 90% מהמקרים והסקירות ראיתי פרומוס (יותר טוב מקימודה, אבל לא טוב כמו מיקרון)

לך על 2X2 עם אופציית הרחבה לעתיד, אם יש לך שימוש לכמויות כאלו של זיכרון. אני הלכתי על 2 ג'יגה, ולא רואה את עצמי מרחיב בזמן הקרוב, אולי שיצא ווינדוס 7.....

(הפעילות הכי כבדה שאני עוסק בה זו עריכת וידאו, שטוחנת מעבד+כרטיס מסך, ולא זיכרון)

חחח היית מת, אבל שלי זה המעבד ואמא זה זה לוח אם, הבית שלי זה המארז ואחי זה הזיכרונות בגלל זה אני מכיר את העסק כ"כ טוב...

ד"א אני הכרטיס מסך GeFoce 2 MX 440 חחח עם צריכה למשקפיים...

ואני מבין בזה יותר ממה שאתה חושב...

אם אתה מבין בזה, תוכיח את זה, ואל תודיע לנו שאתה מבין בזה בלי הוכחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים