פורסם 2008 ביוני 817 שנים ברשותי ראוטר שלך LEVEL ONE דגם WBR-3406TXהוא הייה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה לחברו שובודי שכחתי את ההגדרות של החיבור ואני ממש צריך עזרה דחוף..ובקיצור חיברתי את הראוטר למחשב ולמודם כמו שצריך.. נכנסתי לכתובת של הראוטר (XXX.XXX.XXX.XX)ויש לי שם בעיה אני לא יודע איך לגרום לו לעבוד הוא פשוט כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר\לקשר ל GATEWAY וכל השאר אצלי ב 0.0.0.0 (תמונה מצורפת) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים באיזה תשתית אתה משתמש?אתה סה"כ צריך להגדיר חיבור PPPoE במקרה של ADSL או PPTP/L2TP במקרה של DOCSIS (כבלים) אם אתה מחובר בחייגן בכבלים.http://download.level1.com/level1/manual/WBR-3406TX(EN).pdfעמוד 15
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר אני משצמש בכבלים אבל בלי חייגן האינרנט מחובר תמיד.. אממ אתה יכול לעזור לי קצת יותר (להדריך אותי) מה לרשום איפה?... זה משנה איזה אני אבחר PPTP/L2TP? ד"א תודה על התגובה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אתה מחובר ללא חייגן כלומר זה לא PPTP ולא L2TPלך למעלה ל BASIC SETUPובתפריט שבו יש אפשרות ל PPTP ול L2TP אמור להיות גם תפריט לקבלת IP דינאמי.זה יכול להקראdynamic ip dhcp automatic ip וכו'... תמצא את זה, תן שם save & apply וזהו, זה לא אמור להיות מסובך יותר מזה.אם הנתב הוא אלחוטי ואתה לא מתכוון לכבות את הרשת האלחוטית בו (אלא להשתמש בה) אז כמובן שתהיה חייב להצפין אותה (תחת אפשרויות ה wireless security , נסה להיעזר בסטיקי בנושא הצפנת רשתות אלחוטיות)
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר תודה..אממ מה שאמרת עשיתי בהתחלה לפי הזיכרון ולא עבדד לי..ניסיתי עכשיו שוב והוא לא עובד לי :s05:יכול להיות הבעיה במקום אחר? דפדפן?מחשב?משהו?..צירפתי כמה תמונות כדי שתראה את התהליך..(ובתמונה האחרונה הבעיה כמו שהוא תמיד עושה לי) [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אם אני לא טועה צריך ללחוץ על clone mac כדי לקבל את הכתובת מהמודם במקרה של MPLS (חיבור ללא חייגן).
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר אם אני לא טועה צריך ללחוץ על clone mac כדי לקבל את הכתובת מהמודם במקרה של MPLS (חיבור ללא חייגן). תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבה.. עובד לי ;D תודה גם ל Kidney_stonE עריכה: היום ניסיתי לחבר את מחשב נייד של DELL ומשום מה הוא לא מוצא את הרשת בכלל גם הראוטר אצמו לא מזהה את המחשב.. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים במחשב הנייד תבדוק שהאלחוט מופעל חומרתית (יש תמיד צירוף של כפתורים או כפתור מיוחד שמכבה אותו בניידים).מה הכוונה לא מזהה את המחשב?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר במחשב(DELL INSPIRON 6400) נורת ה WIFI דלוקה...אני מריץ חיפוש רשתות דרך הווינדוס והוא אומר שהוא לא מוצא כלום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.