עבור לתוכן

התייאשתי מלחכות ל2007WFP

Featured Replies

פורסם

ולכן אני פונה אליכם בשאלה, איזה עוד מסך מומלץ בטווח המחירים 2000-2500 שקל ומתאים לעבודה עם גרפיקה ועריכת תמונות?

נ.ב.

רצוי שיהיה בגודל 20" לפחות, רחב יכול להיות נחמד, אם יש אופציה לתליה על הקיר - תתקבל בברכה, והכי חשוב - שיהיה זמין במלאי בארץ (אני כבר חודשיים מנסה להשיג את הDELL ללא הצלחה)

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא מכיר אף מסך שיתאים לך בטווח המחירים האלו בארץ

רוב המסכים היום אם מבוססי TN

והמתחרה הכי קרוב של הדל זה האסוס PW201 אבל הוא לא מתאים לגרפיקה אלה לסרטים ומשחקים

יש מסך שמתאים לגרפיקה במחיר גבוה משמעותית מהדל

לא זוכר את שם החברה או הדגם

פורסם

אין בכלל 20" איכותי לגרפיקה בתקציב שלך. רק ה-NEC 2090UXi הוא הבא בתור מעל התקציב. אם אין לך תקציב עבורו אתה יכול לקנות Samsung 971P.

פורסם
  • מחבר

orleans, מה ההבדלים המשמעותיים בין הנק לסמסונג? מבחינת הפאנלים וכו'?

פורסם

אתה גם יכול להתפנק לך ב19 אינצ' של EIZO

אבל 19 לטעמי קטן...

פורסם

לפני כן, האם ניסית בכלל להשיג גם Dell 2007FP עם S-IPS (הדגם הלא רחב)?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי כבר מ3 חנויות שונות, פנדה בינהן, עכשיו כשהתחלתי לקרוא עוד ת'רדים של אנשים פה שמנסים להשיג אותו הבנתי שהוא לא זמין בכלל בהרבה מאוד חנויות אם לא בכולן (מדובר על הW ועל הרגיל) אז התייאשתי לגמרי והחלטתי לחפש מסך אחר וזהו, אין לי כוח להתחיל לרדוף אחרי יבואנים עם מסך שיש בו בעיות במידה ואני כן אצליח להשיג את אחת הלחמניות האחרונות והיא תהיה פגומה...

אתה גם יכול להתפנק לך ב19 אינצ' של EIZO

אבל 19 לטעמי קטן...

19 קטן גם לי, ואני אשמח אם תציינו דגמים ספיציפיים...

פורסם

אני מבין. יש כמה אנשים בשבוע האחרון שהצליחו להשיג את ה-2007FP, הוא עדיין נמצא באתר של Dell כדגם בייצור, אבל הבעיה היא שמביאים אותו כל פעם בכמויות קטנות ולא בתדירות גדולה. יש מי שטען בפוסט אחר בעמוד זה ששתי הגירסאות לא מופיעות במחירון של CMS.

לגבי פגמים כמו זליגות אור - זו הבעיה הנפוצה אבל בחלק מהמסכים היא לא באה לידי ביטוי בצורה מוגזמת.

אם אתה צריך מסך דחוף הסמסונג 971P הוא חלופה טובה וזמינה באופן מהיר, במיוחד באופיס דיפו. הוא מבוסס על פאנל S-PVA. ה-2090UXi יקר למדי (הפאנל A-TW-IPS בגדלי 20" ו-21" עבור סידרת ה-UXi מיוצר בהיקף ייצור מאוד קטן ). אם יהיה לך גם קולורמטר בעתיד תוכל להביא אותו לרמה טובה מאוד - אתה יכול להתרשם מקריאת ביקורות על הנק והסמסונג בביקורות שבנעוץ.

פורסם

הוא יכול להמר עליו. בשבילי ה-LG הוא תעלומה בתחום דיוק בצבעים. הביקורת של ה-L2000C ב-Behardware נראתה לי לא טובה. לכן לא התייחסתי אליו.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי עד עכשיו הסמסונג דיי משכנע, למרות שקצת הורס לי העניין של התלייה והמחסור באופציה לחיבור שני מחשבים במקביל... אני שוקל לקנות לפטופ בקרוב וזה יכול להיות שימושי...

בכל מקרה הLG נשמע טוב אבל הביקורות עליו לא ממש משכנעות כרגע, אם למישהו יש אותו אני אשמח לשמוע חוות דעת ממקור ראשון.

הNEC יקר מידי בשבילי...

תודה לכל מי שעוזר ותורם לדיון!

פורסם

אם אתה זקוק לכניסות D-Sub ו-DVI עבור שני מחשבים, מה שחסר לך בסמסונג, ה-EIZO S1932 ייתן לך את זאת.

פורסם
  • מחבר

שניהם 19" נכון?

פורסם

כן, SAMSUNG 971P ו-EIZO S1932 שניהם מסכי 19".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני אצטרך לרדת מעץ ה 20"

ועכשיו, אם נשים לשניה בצד את עניין שני המחשבים, איזה מסך יותר טוב לדעתך מבחינת איכות הצבעים / חדות / איכות התמונה הכוללת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים