פורסם 2008 ביוני 817 שנים הרי ברור לך שעם כותרת כזאת יעבירו או ינעלו את הדיוןאתה בעצם כותב "אני יודע שאני עובר על חוקי הפורום אבל תחליקו את זה"
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר למה עובר? עם אני ישים את הסקר בפורום Windows לא יהיה לו הרבה ערך. אז אני שם אותו פה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים הממ... שאלה על וינדוס בפורופ וינדוס..............כן אני באמת לא רואה את ההיגיון
פורסם 2008 ביוני 817 שנים כן אני משתמש אבל אני יחזור בקרוב לSP2 מכיוון שהוא עושה לי בעיה עם האנטי ווירוס של נורטון 2007.. ולא ממש ראיתי שיפור אצלו=\אני יחזור אליו רק שיתקנו את הבעיה עם הנורטון.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים את האמת שהוא צודק.אני לא הייתי נכנס לת'רד כזה בפורום ווינדוס (ועדכנתי לSP3 והחזרתי), ככה שאם זה לא היה בכלל לא הייתי עונה על זה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני עידכנתי, אין שום בעיות, לא שמתי לב לשינוי ביצועיים, אם יש אז הוא קטן מאוד, התקנתי אותו כי בדיוק התקנתי XP ויותר מהיר להתקין את הSP3 שלוקח חצי שעה מאשר להוריד + להתקין את כל האפדייטים מאז SP2.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים עוד לא ולא ממהר לשום מקום. לוקח זמן לדברים להתייצב. גם שנה אחרי ש-SP2 יצא הייתי עדיין על SP1.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים win2k לא נחשב אני גם בדעה שעדיין מוקדם להתקין את החבילה וצריך לתת לה בזמן להתבשל בעולם הגדול ולהתייצב מבחינת בעיות תאימות ובאגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.