פורסם 2008 ביוני 817 שנים לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית -כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה.אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך?האם יש קשר לfirwall >SPI?תודה מראש.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים לא קשור למערכת הפעלה שלך, זה מנגנון אבטחה של הנתב אל מנת שאחרים לא יוכלו לגשת אליו אם אתה משאיר את הממשק פתוח.תחפש בהגדרות ניהול של הנתב אם אפשר להגדיר את הזמן הזה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר קודם כל תודה שענית.firwall> SPIזה תפריט ב3COM, פשוט בתפריט הזה יש המון הגדרות עם זמנים..אז אני חושב שאולי יש קשר אני פשוט לא מבין בזה..יש לך ראוטר דומה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים לא קשור לזה.אם תציין את הדגם של הנתב אוכל לבדוק לפחות בPDF שלו ולכוון אותך.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים גם לי יש נתב של 3com, אמנם לא אותו דגם, אבל הממשקים תמיד דומים. אני לא מכיר שום דרך לשנות את האופציה הזאת.בנוסף, תחת firewall->spi אתה בטוח לא תמצא את האופציה הזאת... תחפש בsystem tools או בadvanced.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים לפי המסמך הזה:http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3CRWDR100/DUA100A-72AAA02.pdfיש אפשרות לקבוע login timeoutתחת System tools > Admin passwordThe login timeout option allows you to set the period of time that youcan be logged into the Router's setup interface. The timer starts whenthere is no activity. For example, you have made some changes in thesetup interface, then left your computer alone without clicking "Logout".Assuming the timeout is set to 5 minutes, then 5 minutes after you leave,the login session will expire. You will have to login to the router again tomake any more changes. The login timeout option is for securitypurposes and the default is set to 5 minutes. As a note, only onecomputer can be logged into the Router's web management interface atone time.לצערך, זה כנראה מוגבל ב 99 דקות (עד כמה שהבנתי מהתמונה שם ב PDF)
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר היי, תודה שעניתם.הראוטר שלי הוא מדגם 3com 3CRWE554G72T אין לי את התפריט admin password תחת system tools.. אני יכול לשנות את הpassword דרך העמוד הראשי אבל אין שם קשר לLOGIN TIMEOUT.אני לא מצליח לכוון את עצמי באתר של 3com אל המדריך של הדגם הזה.. בתפריט הראוטר שלי זה נמצא במקום אחר אולי?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwe554/DUA0554-TAAA02.pdfעד כמה שראיתי אין אפשרות כזאת בנתב הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.