פורסם 2008 ביוני 817 שנים שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר המפרט הוא:מעבד intel pentum d 3.4 ghzזיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XTכונן קשיח 1000 גיגהוהטמפ של הכרטיס מסך לא גבוה ושל שאר הרכיבים עוד לא בדקתי אבל ליפני הפירמוט הטמפ היו בסדר גמורוהתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אל תקפיץ דיונים אם אין לך משהו חשוב להוסיף ולא עברו 24 שעות מהתגובה האחרונה.ננעל ונוספה לך אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.