עבור לתוכן

בעיות עם טעינת אתרים (לאחר הגדלת מהירות מופתעת)

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה

הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....)

הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה

...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה.

אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק

אשמח לקצת עזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם

יכול להיות שזה ספקית ....אבל:

תחליף את המודם המכוער!!!!!

גם לי היה כזה,ומאז שיש לי אותו,אני לא זוכר יום בלי צרות......עזוב,גם עידכוני ה-FIRMWARE דפוקים,אפילו יותר גרוע ממה שהיה בהתחלה.......

זה ממש מעצבן

תנסה לקבל מודם חדש,או לקנות אחד.....או להשיג אחד טוב מיד שניה,כמו שאני עשיתי( ראה קישור)

יכול להיות שהבעיה לא קשורה למודם,אבל זה דבר שאתה חייב לבדוק

פורסם
  • מחבר

אז איזה מודם הכי מומלץ מבזק (שהוא גם ראוטר) הSIEMENS או הASUS???????

אין לי תקציב עכשיו בשביל ראוטר לבדו (יש לימודים...) אולי בעתיד

תודה

פורסם

devilh אל תדבר שטויות.

יש דגמים, כמו שלי למשל, שעובדים שנים ללא בעיות וכל מקרה לגופו.

לגבי הנושא עצמו מה שאתה רואה זה מה שמוגדרת בDSLAM שאתה מחובר אליו, כלומר ציוד הDSL במרכזת ואין שום קשר לספק שלך.

תפנה ל166 ותשאל מה כרגע מוגדר לחבילה שלך מבחינת שרות ומה מוגדרת בפועל.

לגבי איטיות זה יכול לנבוא או מכך שיש נתוני קו גרועים או שהעבירו אותך לטפולגיה של ethernet במקום ATM.

אתה יכול לראות את נתוני הקו בתוך הממשק אם אתה נכנס ל Adavnced ושם ל DSL status.

פורסם

multicore

כמו שאמרת בת'רד אחר,אתה מקרה יוצא דופן בקשר למודם הזה,נכנסתי לעוד כמה אתרים,ותאמין לי ,זה לא צחוק,המודם הזה פשוט זבל

פורסם

ASUS

פורסם

זה נראה כמו בעיית dns.

1-תכנס לכתובת הזאת של בזק..http://192.168.97.12

האם אתה מצליח להתחבר ולהוריד משם קובץ בצורה תקינה?

2-לפני שננסה להגדיר dns ידנית:

א.האם יש לך פינג תקין הן לכתובת ip והן לכתובת דומיין..לאתר שאליו אתה רוצה לגלוש?

ב.האם התופעות מתרחשות לכל אתר?

פורסם
  • מחבר

MULTICORE

כנראה גם אני שייך לקבוצה שבה המודם הזה פועל כצפוי. לגבי הגדרות הDSLAM אני באמת לא יודע אם משהו השתנה, העלתי תמונה של DSL STATUS

ואני לא רואה משהו שונה, כל ההגדרות עדיין כמו שהיו תמיד.

באופן די מפתיע (GO FIGURE) היום (יום שני בבוקר) אין בעיות עם האינטרנט, הכל מתפקד כרגיל ,המהירות עדייו 3mbps אין צורך בREFRESH

ורוב האתרים נטענים מהפעם הראשונה.

the_cool

ניסיתי להיכנס ללינק שנתת לי אבל איני יכול להתחבר. לגבי הDNS אני לא חושב שהבעיה היא שם כי לא היו בעיות שהאתרים לא מזוהים נכון.

הפינגים תקינים

[attachment deleted by admin]

פורסם

הנתונים אצלך בסדר גמור.

אל תשכח שאת רוחב הפס קובעים שתי גורמים: התשתית והספק כך שאם אתה לא מוגדר לחבילה אצל הספק אתה עדיין תהיה מוגבל בחבילה הנמוכה מביניהם.

פורסם
  • מחבר

ובכן יום הגן עדן תם והלך......היום (שלישי) כל הבעיות שתיארתי קודם.....זה מתסכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איני יודע מה לעשות....אני בטוח שהבעיה היא לא בצד שלי כי אתמול הכל עבד מצוין והיום כל הבעיות חזרו ללא כל שינוי בהגדרות ממני.

כנראה שאת התשובות אני אצטרך לקבל מבזק :-\ :-\ :-\ :bash:

תודה על כל העזרה חברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים