עבור לתוכן

מחשב נשאר במסך טעינה ולא עולה ה-Windows

Featured Replies

פורסם

הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32).

זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר.

תודה.

פורסם

באיזה שלב של טעינה הוא נתקע, שהלוגו של הוינדוס כבר מוצג?

המחשב קופא לחלוטין (תצוגה לא זזה, כפתור NUM LOCK לא מגיב וכו') או פשוט טוען ולא ממשיך הלאה?

"מצב בטוח" עולה?

ניסית לעשות LAST KNOWN CONFIG או REPAIR MY COMPUTER ?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון למסך הזה שהוא טוען שיש מין "תולעת" כזאת שזזה ויש את הלוגו של החלונות.

מצב בטוח לא עוזר כי גם אז הוא לא עולה,ז"א נשאר במצב טעינה.

מה זה בדיוק LAST KNOWN CONFIG ואיך אני מגיע אליו ?

פורסם

בתפריט הF8 (איפה שאתה מוצא את הבחירה במצב בטוח) יש אפשרות של LAST KNOWN GOOD CONFIG.

נסה לבצע בדיקת דיסק דרך הרקוברי קונסול בעזרת דיסק ההתקנה של XP, במידה ומה שרשום למעלה לא עוזר.

פורסם

תכניס אתה דיסק של הWINODWS

כאשר התקנה תתחיל לעלות

תלחץ אל R

תקליד פקודה CHKDSK -R

ותן למחשב לתן את עצמו

בהצלחה

פורסם

הוא על ויסטה, האיזור של הריקוברי\ריפייר קצת אחר שם (יש לו כפתור REPAIR MY COMPUTER כמו שהצעתי לו קודם), שהוא נכנס לשם המערכת ישר סורקת לבעיות נפוצות (בעיות עם ה-BOOT, קבצי מערכת וכו', אם היא מוצאת את התקלה בעצמה היא תנסה לתקן, אם לא, היא תתן לו אפשרות לגשת לשורת פקודה, שחזור מערכת וכו').

ה-LAST KNOWN GOOD CONFIG שבתפריט של ה-F8 סך הכל טוען את הרג'יסטרי שנשמר בטעינה המוצלחת האחרונה של הוינדוס, ככה שאם משהו נפגם ברג'יסטרי הוא משחזר צעד אחורה.

אם משהו נפגם בקבצי מערכת, ה-LAST KNOWN GOOD לא ממש יעזור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז המחשב עכשיו עולה אבל הוא ממש ממש אבל ממש איטי,לוקח לו כמה דק' לפתוח תיקיה.

אגב נכון לרגע זה עדיין לא עשיתי שום דבר חוץ מלנסות SAFE MODE ו-LAST KNOWN GOOD CONFIG שלא ממש עזרו.

מה אני יכול עדיין לנסות לפני פירמוט ?

פורסם

תנסה לעשות סריקת דיסק עם תיקון כמו שהמליצו לך כבר קודם ולסרוק את תקינות הדיסק עם תוכנת היצרן.

תנסה לעשות שחזור מערכת.

פורסם

אז אולי סתם מאוורים מלאים באבק

תנסה לפתוח את המארז לנקות את כול המאווררים

לנקות את האבק מהלוח אם + זיכרונות.

זה עוזר הרבה פעמים :hi:

פורסם

במידה ומערכת ההפעלה עלתה במצב Last Known Good Configuration תנסה לבצע איחוי דיסק וסריקה על מנת לבצע תיקון של קבצי המערכת

לאחר הפסקת החשמל.

אם זה לא עוזר תכנס ל Start>Run>sfc /scannow

פורסם

ואם מותר לי להתפרץ ולומר שוב ושוב:

קנו אל פסק ותחסכו הרבה כאבי ראש

פורסם

אם אתה אומר שאחרי הפסקת חשמל זה קרה ולפני זה היה הכל בסדר

אז אולי נגרם משהו להארד דיסק ?

תבדוק אותו בתוכנה מהיצרן .. או בתוכנת MHDD ותראה מה קורה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים