עבור לתוכן

לוח האם הטוב ביותר לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

הצ'יפסט N780i מלא באגים ובעיות, תתרחק מכל לוח שמבוסס עליו.

חוץ מזה- אתה מתכנן SLI?

אם לא, כדאי לך באופן מובהק לקחת לוח מבוסס צ'יפסט של אינטל.

עד 1100 ש"ח אתה כבר יכול לקחת את הלוח הזה-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3205

לוח ה X48 הכי משלם שקיים. בסקירות התוצאות שהוא מקבל דומות לשל הג'יגבייט X48-DQ6 שיקר ממנו ב 500 שקל.

• תגובות 48
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך קודם כל.

כשחושבים על זה הרזולוציות שעליהם אני משחק לא מנצלות SLI ועדיף כרטיס יחיד.

עד כמה הצ'יפסט X48 מוצלח בכל הקשור לגיימינג ולOC של כרטיס מסך? [לא מתוכנן OC למעבד]

--

אני יודע שאני קצת סוטה מהנושא אבל מהו ה88GT הטוב ביותר שנימצא בחנות IQPC [מבחינת מהירות השעון והזיכרונות שהוא בא איתה]? ועד איזה OC אוכל להגיע איתו בקירור סטוק והאם יש טעם להחליף קירור כדי לראות תוצאות גבוהות יותר ואפשרות לOC גבוהה יותר?

פורסם

1. מוצלח מאד. לוח באמת ברמה.

2. ה-8800GT עם האוברקלוק והקירורים הטובים הוא בדרך כלל של XFX בגירסא ALAPHA DOG,

חפש אותו. בקירור סטוק תצליח לשפר בערך בעוד כ-5% עד 10%. במחיר של ה-GTS,

הוא כבר יותר משתלם.

אם תחליף ל-S1 של AC תוכל לראות שיפור ניכר באוברקלוק, וכמו כן בביצועים של המערכת,

שים לב רק שאת האוברקלוק הזה כמעט ולא תרגיש במשחקים, אלא יותר בתוכנות ניתור כמו

3Dmark וכו'.

פורסם

למה לא לקחת מראש 8800GT עם S1? (הגרסה החדשה)

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3298

תקע עליו מאוורר, ויש לך כרטיס קטלני לאוברקלוקינג.

-לצ'יפסט של הלוח אין שום השלכה על יכולת האוברקלוקינג של כרטיס המסך. הוא יחידה נפרדת לגמרי.

פורסם

930 ש"ח. מאד משתלם. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

רגע שאני יבין, ניקח לדוגמא את הכרטיסים של EVGA יש להם גרסאות SC וSSC.

גרסאת הSCC מסוגלת להגיע לOC גבוהה יותר? או שאלו פשוט אותם כרטיסים רק המהירו אותם? אם גן אז אפשר לקחת את הכרטיס הכי זול ושפשוט להמהיר אותו.

אה כן, אם אתם ממליצים על משהו ודאו שהוא קיים בחנות IQPC.

פורסם

כל הליבות אותו דבר בסופו של דבר.

מה שכדאי לך לעשות זה פשוט לקחת את הכרטיס שמגיע עם הקירור הטוב ביותר (במקרה הזה, הכרטיס של Inno3D עם ה S1, ברגע ששמים עליו מאוורר הוא הופך לחיה רעה)

פורסם

למרות שלא שאלת אבל אני ממליץ לך לשקול את מעבדי AMD PHENOM ... יותר טובים מהמרובעים של אינטל (מניסיון אישי) .

ולגבי לוחות אם ! רק אסוס אל תשקיע בשום חברה אחרת .

פורסם

למרות שלא שאלת אבל אני ממליץ לך לשקול את מעבדי AMD PHENOM ... יותר טובים מהמרובעים של אינטל (מניסיון אישי) .

הפנומים טובים מהאינטל? אחי אתה בסרט רע...רע.. גם ה4 ליבות וגם ה3 ליבות הם בדיחה.

אחרי שהתבדחת אתה מוכן להיות קצת רציני?

פורסם

טעות.

הם יקרים והלוחות אם גם יקרים.

אין טעם לקחת אותו שהמעבד Q6600 במחיר נמוך יותר מציג ביצועים גבוהים יותר.

פורסם

אנא הבא אסמכתא לטענה כבדה זו.

פורסם

הצ'יפסט N780i מלא באגים ובעיות, תתרחק מכל לוח שמבוסס עליו.

מה נסגר?!

היה לי 750i, זיינו ת'שכל על בעיות, לא לקנות לא להתקרב, לא לשכב איתו...

החלפתי ל780i שאמרו לי שהוא אחלה של לוח והסטרייקר 2 פורמולה טוב גם לאוברקלוק והוא עדיף בהרבה על ה750 ועכשיו אתה אומר שהוא מלא באגים ובעיות??

מה זה זה :o

פורסם

התייחסתי בעיקר ללוחות של XFX בנושא, לסטרייקר אין בעיות שידועות לי (חוץ מהבעיה הכוללת של כל הצ'יפסטים של NVIDIA בניגון וידאו שתוקן לא מזמן)

לגבי ה 750i, אמרו לך לא להתקרב אליו כי הסלוטים בו אחד בתחת של השני, אם שמים עליו 2 כרטיסים אחד מהם מתחמם בצורה מסוכנת.

פורסם

כן, בגלל זה החלפתי. היו לי הבדלים של 10 מעלות בין הכרטיסים וזה מונע ביצועים וסתם בלגאן אז הבאתי את הסטרייקר 2.

הבעיה שדיברת עליה בצ'יפסטים של N שתוקן לא מוזמן, תוקן גם בלוח החדש שלי?

ואגב, קיבלתי בנץ' company of heroes והסיריאל לא טוב :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים