פורסם 2008 ביוני 617 שנים קניתי דיסק מחיק של Teac ואני לא מצליח לצרוב עליו. בAlcohol120 רשום לי Unformatted disc. כשאני מנסה לפרמט אותו עם האלכוהול הוא מציג שגיאה אחרי כמה שניות ומוציא את הדיסק. אותו דבר עם נרו. למישהו יש מושג מה אני עושה כדי לפרמט את הדיסק? תודה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים תלחץ על התמונה של שני האנשים (שהאייקון ישתנה לשני אנשים עם משקפיים) ואז על האייקון האחרון (המסך הלבן עם הפלוס) יש שם אפשרות של מחיקת דיסק.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר ניסיתי עם ה burning rom וגם זה לא עובד..אחרי כמה שניות הוא מקפיץ לי חלון:Invalid commandומוציא את הדיסק..yairz3,אחרי שאני לוחץ על האייקון של האנשים, אין לי אפשרות חדשה למחיקה..האופציה הזו של המחיקה קיימת גם בלי שאני אלחץ על אותו אייקון.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים נסה לפרמט אותו קודם בעזרת cdspeed שאותו אפשר להוריד בחינם מ- http://www.cdspeed2000.comextra-> erase disc-> format
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר גם לא עובד.. תמונה: מה נסגר עם הדיסקים האלה? דיסקים אחרים עובדים מעולה..
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר הדיסקים לא פגומים כי אני זוכר שזה קרה לי מזמן עם דיסק שחבר שלי הביא לי, ואני לא זוכר מה עשיתי כדי שהוא יעבוד הצורב יחסית חדש.. אני לא חושב שיש לו בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.