פורסם 2008 ביוני 617 שנים יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250בעיה מוזרה נעלם לי כונן Gלפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שובהפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר החלפתי כאבלים לא עבד.....ניסיתי לעלות תמונה לא הצלחתי כי התמונה שקולת 2.7 מגה.....איך אני שולח...
פורסם 2008 ביוני 617 שנים זו לא נראית בעיית תוכנה.בביוס הוא מזוהה?הוא נדלק? (שים עליו את האוזן ותשמע אם המנוע מסתובב).
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר בביוס הוא מזהה...וגם הוא עובד אני שומע את אותו מסתובב גם עכשיו המחשב פתוח ואני נוגע בו הוא חם בביוס הוא מזהה....גם שיניתי שם את ההגדרות המתקדמות מfloppy /hardisck/ cdromלhardisk .hardisk. cd rom
פורסם 2008 ביוני 617 שנים ההגדרות האלו קשורות אך ורק ל-BOOT ואין להם שום נגיעה לעניין הנדון.איך אתה יודע שבביוס הוא מזוהה?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים בתפריט הבסיסי יש רשימה של כל הכוננים המחוברים ללוח האם (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים), מה אתה רואה שכתוב שם?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר אני מעתיק את כל מה שראיתי שםide channel 0 master [ide/atapi cd-rom 44Xslave wdcwd800jb 00jja0 1 master asus dvd egigp21 slave sony cd-rw crx23drive a 1.44, 3.5drive B nonefloppy 3 mode support disablehalt on all ,but keybord
פורסם 2008 ביוני 617 שנים בביוס הוא לא מזוהה.אם אתה אומר שניסית להחליף את הכבלים שמחברים את הדיסק הבעייתי, לא נותר הרבה מה לעשות, הדיסק התפגר.מקווה שלא היה עליו חומר חשוב.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר אין מצב שהוא הלך! הוא כולה בן חצי שנה אני אקח אותו לחבר אבדוק אם זה יקרה אצלו....
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אחרי שחבר שלי הביא לי קאבל חדש לסטה הביוס כן זיהה לי את ההארדיס הוא רשם לי אותו ב master 2 ואת master 3 הוא השאיר ריק!אבל עדיין אני לא מסוגל לראות אותו ב"מחשבי שלי" ובנוסף במנהל הדיסק הוא גם לא רואה אותו כאנולקטד מה שכן נוסף לי התקן של raid ואני מנשה להתקין אותו ואיני מצליח.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.