עבור לתוכן

M audio revolution 5.1 שבק חיים?!

Featured Replies

פורסם

אהלן

סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!

פורסם

אוקיי, אני אשאל את השאלה הכי מפגרת בעולם, אבל גם הטובים ביותר נופלים לפעמים:

אתה בטוח שחיברת את הכבל ליציאה הנכונה? :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחח החלפתי כבל, חיברתי את זה ליציאת אוזניות, החלפתי רמקולים, החלפתי לדריברים ישנים יותר, שיניתי PCI SLOT, אני עוד שניה יורה בכרטיס הבן אלף שרמוטות הזה

פורסם

יש לך אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר ?

פורסם
  • מחבר

בטח, אני אעשה זאת כבר מחר. אבל זה מוזר, איך יכול להיות שמשהו השתנה?! כאילו.. לא יכול להיות קשר בין משהו נגיד שיצא מהלוח אם לבין הכרטיס, כמו איזה ג'אמפר או משהו.. אני לא מבין מה הקטע של הדבר הזה.!@[br]פורסם בתאריך: 6.06.2008 בשעה 00:48:09

אוקי חברים ! יש עדכון. חברתי את הכרטיס למחשב אחר, והכל עובד טיפ טופ. זה כנראה משהו בלוח אם פה או בדריברים, מה אני יוכל לעשות?!

עדכון ב' -

עליתי על הלינוקס, גם פה זה לא עובד. יש לי בעיה בלוח אם, מה ניתן לעשות?! עזרה ???

פורסם

1. תנסה להוציא אותו, לשאוב אבק (עם שואב אבק כלומר) מהיציאת PCI.

2. את המגעים של הכרטיס תנקה בעזרת מחק, לא צריך להשתגע, בעדינות כי זה הורס את המגעים. (אם יש ספריי מגעים אז עם טישו לנגב קצת...)

3. תבדוק שהכרטיס שעל הלוח מכובה אם יש כזה, או אפילו תאפס הגדרות BIOS יכול לעזור...

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

1. תנסה להוציא אותו, לשאוב אבק (עם שואב אבק כלומר) מהיציאת PCI.

2. את המגעים של הכרטיס תנקה בעזרת מחק, לא צריך להשתגע, בעדינות כי זה הורס את המגעים. (אם יש ספריי מגעים אז עם טישו לנגב קצת...)

3. תבדוק שהכרטיס שעל הלוח מכובה אם יש כזה, או אפילו תאפס הגדרות BIOS יכול לעזור...

בהצלחה.

אבל הכרטיס זה לא הבעיה, וניסיתי ב-2 ה-PCI's שיש לי, ושניהם אותו דראק. יכול להיות שזה ביוס, אאפס CMOS.

עדכון - אפסתי את הביוס... עדיין נשאר בידיוק אותו הדבר! אער מה אפשר לעשות?

פורסם

כרטיסי PCI אחרים עובדים על הלוח הזה?

פורסם

אחרי שתנסה הכל , לא תיהיה לך עצה אלא לפרמט :-\

הבעיה כמו שאתה מתאר קורה גם בכרטיסי קריאטיב ,ופירמוט פותר אותה .

פורסם

איך פירמוט\התקנה מחדש של הוינדוס ישנה את הפעולה בלינוקס שהוא ניסה וגם שם לא פעל?

פורסם

אני ניסיתי חודשים להתקין audiophile 192 בלינוקס ולא הצלחתי .

והכרטיס עבד טוב מאוד בווינדוס

אם לא שמת לב הוא אמר שבמחשב אחר הכרטיס עובד מצוין

פורסם
  • מחבר

כרגע אני על לינוקס, וגם פה.. שום דבר. הבעיה היא עם הלוח אם, הבעיה גם לא נמצאת על הביוס בכלל כי איפסתי אותו 10 דקות + הוצאת סוללה, איפוס קאפסיטורס וגם עם הג'אמפר. יש בעיה על הPCI's כנראה, אך זה לא היה לפני שניקיתי את המחשב.. הכל עבד פרפקט, ואני לא חושב שנגעתי במשהו חוץ מלסדר כבלים, שום דבר לא נותק. יש פה משהו חומרתי כנראה ואני פשוט לא יודע מה לעשות!

udi:

נכון, במחשב אחר הוא עובד מצויין. אבל בשני מערכות ההפעלה (linux+windows) אין פלט, ההפך הגמור למה שהיה לפני..

העניין הוא - שבדריברים בווינדוס, אתה רואה אשכרה תנועה של סאונד ואתה רואה שהווניאמפ מזהה את הכרטיס קול, גם המנהל התקנים מזהה את הכרטיס. העניין הוא שיש רק בומים בקול ולא שומעים דבר[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 14:32:22

עזרה חברים?:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים