פורסם 2008 ביוני 517 שנים שלום ישלי בעיה קצת מוזרה.שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה.שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב.השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון.ATI RADEON HD 2600 PRO(מעודכן-8.5 hotfix)1 GB RAMתודה לעוזרים.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר עדכן דריוור לכרטיס מסך, התקן מחדש ג'אווה ופלאש. מבדיקה ראשונית, אחרי התקנה מחודשת של ג'אווה, שבנתיים הכל תקין. תודה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר התעוררה לי עוד בעיה.שאני משחק במשחק רשת פתאום המחשב יוצא לשולחן עבודה, בלי לגעת בשומדבר.בעיה מוזרה מאודלמישהו יש פתרון.?
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר כמה זכרון RAM יש על המחשב? וכמה מוקצה לזיכרון וירטואלי?1 GBואיך בודקים ת'הקצאה של הוירטואלי?
פורסם 2008 ביוני 817 שנים זיכרון וירטואלי לחיצה ימינית על המחשב שלי-->מאפיינים-->מתקדם-->ביצועים-הגדרות-->מתקדם-->למטה אתה מוצא את זהלגבי הבעיה , רציתי לשאול האם הוא מסיים את המשחק כלומר מכבה את המשחק ויוצא או סתם יוצא והמשחק יורד למטה ??
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר זיכרון וירטואלי לחיצה ימינית על המחשב שלי-->מאפיינים-->מתקדם-->ביצועים-הגדרות-->מתקדם-->למטה אתה מוצא את זה לגבי הבעיה , רציתי לשאול האם הוא מסיים את המשחק כלומר מכבה את המשחק ויוצא או סתם יוצא והמשחק יורד למטה ?? לא, באמצע המשחק.[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 12:30:10 הזכרון הוירטואלי: [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 12:30:26 במקרה מותקן Flash Player האחרון? כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.