פורסם 2008 ביוני 517 שנים שלוםאני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיוintel [Rpentium [R4CPU 3.20 GH23.2GH2 1GB RAM pci express x 16לוח אם : avlon 915 avעיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi]לא משתמשת בו למשחקים.המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי:Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגההאם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו?בברכה ותודה
פורסם 2008 ביוני 517 שנים וכמובן להגדיל את הראם ל2 ג'יגה , אחרת שום תוכנה מאלו שציינת לא יעבדו כמו שצריך ..
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר האם יש לצפות לירידת מחירים בקרוב, בכרטיסים אלו- בעיקבות הכרטיסים החדשים?אז אם אני מבינה ההמלצה היא על quadro כי הוא מתאים יותר לישומים גרפיים?ומה לגבי תוכנות תלת?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים תגדירי את השימושים שלך בתלת מימד, אנימציה לברודקאסט, הדמיות, עיצוב מוצר ומידול, אדריכלות?וחוצמיזה, אני ממליך לך לחדש את כל המחשב.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר השימוש במחשב הוא בעיקר למידול ולהדמיות.בינתיים אני בהחלט מסתפקת בו-רוצה לשפר את זמן הרינדורים שלו.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים השימוש במחשב הוא בעיקר למידול ולהדמיות.בינתיים אני בהחלט מסתפקת בו-רוצה לשפר את זמן הרינדורים שלו.הרינדור משתמש בכוח המעבד, ככה שכרטיס מסך לא יתן פה כלום.כרטיס מסך טוב עוזר במצב שיש לך המון פוליגונים במודל בתוך ה-ViewPort.מצטער אבל המחשב שלך לא יחזיק מעמד בעבודה עם הדמיות לאדריכלות, והרינדור הסופי ב-Vray יהיה פשוט סיוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.