פורסם 2008 ביוני 917 שנים מצטרף להמלצה חמה על הטיטניום. יש לי 8GB שרכשתי לפני חודש ואני מאוד מרוצה ממנו.היה לי לפני זה קרוזר מיקרו עם פקק שנאבד ואחרי פרק זמן לא ארוך במיוחד הDOK פשוט נדפק ולא שמיש יותר.הטיטניום מאוד עמיד, ויחסית מהיר יותר מהשאר. 15/9Mb כתיבה/קריאה.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אומנם לא קראתי כמו הבחור שתרגם את המאמר אבל שמתי לב שkingstone היה שם בשלשה הראשונה..לא יודע בדיוק איזה דגם הם השוו במאמר אבל מה דעתכם על המוצרים של החברה הזו?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אין לי בעיה איתם, אבל אין להם מוצר שעונה לי על הדרישות (שזה קטן מהיר ובלי מכסה).ה Corsair Voyager Mini נראה טוב, אבל הוא רק 4 ג'יגה... נראה לי שאני יתפשר עליו.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אין מה לחכות, לא בטוח גם שיצא 8GB. זה תמיד חוזר לאותה דילמה - איכות או כמות.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים הכל תלוי באיך שאתה יודע לשמור על דברים... אם אתה יודע שאתה בן אדם זהיר, אחראי ומסודר, ויודע לשמור על דברים אז אין לך ממה לחשוש בלקנות DOK מפלסטיק עם נפח גדול ולא "מתכת" עם נפח בחצי מהקודם...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר הזמנתי היום את המושקיןאני יעדכן עם בנצ'ים כשאני יקבלאגב ה Corsair Voyager Mini מהיר כמו שד, נותן 32 מגה לשנייה בקריאה! זה ה DOK כמעט הכי מהיר שיש!חבל שהוא רק 4GB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.