פורסם 2008 ביוני 517 שנים מה לדעתכם הסדרות הטובות ביותר בכל הזמנים? אריזה משפחתית נישואים פלוס [תוסיפו לרשימה]
פורסם 2008 ביוני 517 שנים באטמן (הסדרה המצוירת של שנות התשעים, זאת שממנה האווטאר שלי לקוח).משפחת סימפסון (למרות שיש להם עונות ופרקים ממש גרועים לפעמים).כח וידאו בגרסה הישראלית שלה (זה כל-כך כל-כך כל-כך גרוע שזה מדהים, אפילו אבא שלי מת על זה. כבר כמה שנים שאני חולם להשיג את כל הפרקים).סיינפלד ראיתי רק כמה פרקים אבל ממש אהבתי.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים כח וידאו בגרסה הישראלית שלה (זה כל-כך כל-כך כל-כך גרוע שזה מדהים, אפילו אבא שלי מת על זה. כבר כמה שנים שאני חולם להשיג את כל הפרקים).ברגע שאתה משיג, תודיע לי. אני כבר שנים מנסה להניח את הידיים שלי על פרק אחד לפחות.אני רוצה לשמוע שוב את קוועטש מתלונן שרוצים לעשות ממנו מיץ עגבניות
פורסם 2008 ביוני 517 שנים הרשימה כה ארוכה...1. מנהרת הזמן2. באק רוג'רס3. BATTLESTAR GALACTICA(משנות ה80)4. כל יכול5. סיפורי עמים6. אי המטמון(שנות ה80)7. wiseguy - סוכן סמוי8. צוות לעניין9. V - THE FINAL BATTLE10. מקגייוור11. דאלאס12. שושלת13. נשואים פלוס14. סיינפלד15. חבריםקומיקס:1. G- FORCE) BATTLE OF THE PLANETS) 2. spiderman 70 -80's series3. spiderman and his amazing friends4. INCREDIBLE HULK5. FANTASTIC 4 80'S6. ZONE RAIDERS7. TRANSFORMERS
פורסם 2008 ביוני 517 שנים porterhouse blueGBHסדרת סרטי הטלוויזיה hornblower, מאוד מושקעים.blackadderfuturamaGITS SACband of brothersI, claudiusRiget (הממלכה בעברית, המיני-סדרה של לארס וון-טרייר)V (עשוי להראות מאוד מיושן היום)אני צופה כעת ב-john adams של HBO ובהחלט מדובר בסדרה טובה.רשימה מאוד חלקית...
פורסם 2008 ביוני 517 שנים The WireCarnivaleSouth ParkSeinfeldMarried With Children24SopranosThe ShieldHow I Met Your Mother
פורסם 2008 ביוני 517 שנים Monty Python's Flying CircusFawlty TowersYes, Minister והמשכו Yes, Prime MinisterThe SimpsonsFuturamaBand of BrothersHouse Lost (מלבד העונה הרביעית הנוראית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.