עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיס מסך PCI E 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב AMD נקנה לפני שנתיים 1.5 G זכרון

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בלי להשקיע הרבה כסף ושאוכל לשחק משחקים חדשים

מה אתם אומרים על:

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=224&grp=3

אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר

תודה

פורסם

מה המפרט המלא שלך? (כולל ספק)

פורסם

אחלה כרטיס, אבל תרשום קצת על המערכת ומה יש בה...

אני מניח שיש לך PCI-E אחרת לא תוכל להשתמש בו.

וגם אני חושב שהזיכרון יעשה לך קצת צוואר בקבוק, תנסה להרחיב ל-2 ג'יבייט... הזכרונות עכשיו מאוד זולים, תקנה 512 או אפילו 1 ג'יגבייט (מחירים מצחיקים 100-150 ש"ח יעלה לך).

כתבת שהמחיר חשוב לך, אז יש לך את 8600GTS המוצלח... שאמור להיות זול יותר מה-3850.

אני משתמש אישית ב-8600GT שחלש יותר מגרסת GTS והוא ממש סבבה, כל המשחקים מריץ לי על איכות גבוהה. ואל תשים לה לזיכרון, הוא משפיע רק ברזולוציות גדולות מ-1280X1024, יאנו אם אין לך מסך מעל 22" אז אין סיבה ממשית לקנות יותר מ-256 מגבייט (עדיף להשקיע פשוט בכרטיס עם מעבד גרפי חזק יותר).

פורסם

אחלה כרטיס, אבל תרשום קצת על המערכת ומה יש בה...

אני מניח שיש לך PCI-E אחרת לא תוכל להשתמש בו.

וגם אני חושב שהזיכרון יעשה לך קצת צוואר בקבוק, תנסה להרחיב ל-2 ג'יבייט... הזכרונות עכשיו מאוד זולים, תקנה 512 או אפילו 1 ג'יגבייט (מחירים מצחיקים 100-150 ש"ח יעלה לך).

כתבת שהמחיר חשוב לך, אז יש לך את 8600GTS המוצלח... שאמור להיות זול יותר מה-3850.

אני משתמש אישית ב-8600GT שחלש יותר מגרסת GTS והוא ממש סבבה, כל המשחקים מריץ לי על איכות גבוהה. ואל תשים לה לזיכרון, הוא משפיע רק ברזולוציות גדולות מ-1280X1024, יאנו אם אין לך מסך מעל 22" אז אין סיבה ממשית לקנות יותר מ-256 מגבייט (עדיף להשקיע פשוט בכרטיס עם מעבד גרפי חזק יותר).

איפה אתה חי אחי.

תן לראות את המפרט שלו לפני שאתה זורק שטויות לאוויר.

פורסם

אני גם במצב קצת דומה, המחשב שלי בן שנה וחצי+- וחשבתי להרחיב את הזיכרון ולהחליף כרטיס מסך. חשבתי על ה8800GT, למרות שעכשיו אני קורא שהוא כבר "פאסה"...

אני לא הגיימר הכי כבד ולא סוחט את ההגדרות הכי גבוהות. השאלה שלי היא איזה כרטיס המחשב שלי מסוגל להחזיק?

פורסם

המחיר של ה8600 לא ירד... אוליי הוא עולה 500 שקל...

ויש את ה8800GS שעדיף עליו....

אל קודם שיביא את המפרט שלו. כי אם הוא קנה לפני שנתיים אז יש מצב שיש לו בכלל חד ליבה....

והוא לא אמר את התקציב שלו... אז חכו קודם לתגובה מסודרת של הבחור.

פורסם

פותח הדיון שנה את הכותרת שתכלול תקציב + אפיק כרטיס (AGP\PCI-E)

בגוף ההודעה רשום את מפרט המחשב שיכלול :

*מעבד

*זיכרון

*ספק

דיר באלאק תהפכו את זה לדיון ספאם

פורסם

בשביל משחקים יהיה עדיף לך לקנות את ה 8800 GS.

פורסם

המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק רציני מאוד לכרטיס, אז אם אתה רוצה לשדרג הייתי הולך על הHD3850 512MB או 8800GS/9600GSO או 9600GT(אם התקציב מאפשר..)

ולמרות זאת, כל אחד מהכרטיסים הללו ברגע שתשים אותו במחשב שלך ינוצל אולי 40% מהביצועים שלו מכיוון שהמעבד שלך פשוט חלש מידי על מנת להריץ את הכרטיסים הנ"ל ב100% ביצועים...

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שאפשר לשים מעבד מהיר יותר על הלוח אם שלי? האם זה כדאי?

אם הכרטיס לא ינוצל במלואו אז אולי כדי שאני אקנה כרטיס מסך בסביבות 300-400 ש"ח שמתאים למחשב שלי?......אם כן על איזה כרטיס ללכת?

האם אוכל להריץ משחקים חדשים על כרטיס מסך כזה (אני לא מתכוון שזה יהיה בהגדרות הכי גבוהות אבל שהמשחקים ירוצו יפה על המחשב ולא יתקעו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים