עבור לתוכן

8800gt vs 8800gts

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.

ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר)

אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו...

האם כדאי לבצע את השדרוג??

ה- 8800GT הוא של ZOTAC

וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE

תודה

אורי

פורסם

אל תקנה כלום כלום עד שיצאו כל הדגמים והסדרות החדשות.....

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות ATI בכל מקרה :nono:, והבנתי שNVIDIA יוציאו רק דגמים מטורפים.

לכן אשמח לתשובה בכל זאת

תודה רבה שוב!

פורסם

זה ממש שטויות לא לקנות ATI/Nvidia ככלל. לשניהם יש כרטיסים מעולים.

לכאורה אפשר לחכות לנצח עד יציאת הכרטיס הבא שתמיד יהיה יותר טוב, אבל הפעם דווקא נראה

שבאמת יהיה כדאי לחכות. אחרי הכל ה-8800gt/gts נמצאים כבר די הרבה זמן בשוק.

פורסם
  • מחבר

אבל אתה לא מצפה שהמחירים של NVIDIA החדשים יהיו בסביבות ה1000 שקל נכון?

זה התקציב המקסימלי שלי כרגע לכרטיס מסך.

פורסם

אחרי ש-nVidia ו-ATI ישיקו את הכרטיסים החדשים שלהם.. המחירים של הכרטיסים שכרגע בשוק יהיו חייבים לרדת.. ולכן גם אם לא תקנה את אחד מהכרטיסים החדשים.. תוכל לקנות (אולי..) 9800GTX במחיר של 1000 שקל.. ולמה לא ATI ?

פורסם

תוכל לקנות (אולי..) 9800GTX במחיר של 1000 שקל..

לא תוכל.

פורסם

גם אחרי השקת הכרטיסים החדשים מחירים של ה8800GTS לא ירד מתחת ל900ש"ח כי יש עוד כרטיסים בסידרה,אם יקרה כזה דבר אז ההפרש בין הכרטיסים יהיה 50~80ש"ח לכול היותר וזה הפסד גמור.

הדבר היחידי שNV יכולה לעשות זה להוריד את הכרטיסים מהייצור.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה...

לפי מה שהבנתי הGTS אמור להיות יותר טוב מהGT.

בלינק שצרפתי, הם מוכרים את הGTS של GIGABYTE ב950 שקל, ואילו את הGT ב990 ש"ח...לא נשמע קצת הזוי?

אם החלטתי לקנות את ה- GT(של ZOTAC - מחנות אחרת), לא עדיף לי כבר לקחת מאייבורי את הGTS באותו כסף כמעט?

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=400

תודה רבה!!

אורי

פורסם

עדיף בהחלט לרכוש את ה8800GTS

פורסם
  • מחבר

שאלה קצת חשדנית...

לא יכול להיות שהם לקחו את הגרסת 640MB ועשו לו "הסבה" ל512 ומוכרים את זה ככה? (עם הציפסט הישן של 640)??

משהו מריח לי קצת לא טוב פה...אשמח לשמוע את דעתך האישית!!

תודה!

אורי[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 23:50:16

ועוד שאלה...כאשר אני קונה את הכרטיס מסך, אני אמור לקבל אותו ב"מזוודה" סגורה עם כל הדיסקים והמתאמים בפנים?

האם להתעקש על כך שהאריזה לא תהיה פתוחה כאשר אקבל אותה?

[br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 00:05:26

ושאלה שלישית(בשאיפה אחרונה.. :kopfpatsch:) הוא לא תומך בDX10.1 , זה משפיע עליי איכשהו?

האם התקן הזה מקובל בשוק המשחקים?

פורסם

בקשר לשאלה השנייה, אתה אמור לקבל אותו במזוודה סגורה עם כל הדיסקים והתוכנות המצורפים אליו.

לא רק שאתה צריך אתה גם חייב להתעקש לקבל את זה סגור, שתדע בדיוק מה יש לך בפנים ושהם הם לא החליפו לך או משהו.

שאלה שלישית, פתחו ת'ראד על זה בפורום פה, עוד אין משחקים שתומכים בDX10 כמו שצריך וגם אלה אפשר לספור אותם על כף יד אחת, כך שיקח עוד הרבה זמן עד שנראה משחקים לDX10.1. אין לך מה להיות מודאג מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים