פורסם 2008 ביוני 317 שנים יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר.בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק.רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה.בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב.התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה.יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא?תודה
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחזק ..בדיקת כבל ..יציאה אחרת , כלומר VGA או DVIתכבה את המחשב , תוציא את כבל החשמל , תשים את ידיך על המארז לפרק את החשמל הסטאטי , תוציא את הסוללה של הCMOS כדי לעשות ריסט לביוסתבדוק אותו במחשב אחר
פורסם 2008 ביוני 317 שנים יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא?סתם אומר ,תחליף מארז.ואוליי אני טועה,אני לא מומחה למחשבים,אבל אוהב מאוד מחשבים
פורסם 2008 ביוני 317 שנים נראה לי שיש פה בעייה חומרתית הרי המחשב נכבה ונדלק לא? מה מפרט המחשב המלא שלך?ותנסה לעשות CLRCMOS ולראות מה קורה לאחר הגדרה מחדש של הביוס(שעה ותאריך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.