עבור לתוכן

מה אתם אומרים בעצם על החברה-HANNS-G

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך 22"

ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS

מישו מכיר יודע משו!?

פורסם
  • מחבר

קוראים לחברה- HANNS-G

אני רואה שגם פה מישו דיבר עליה

ראיתי כמה סיקורים על המסכי 28" שלה שהם ממש טובים

הציעו לי אותו כמיתחרה לASUS הנ"ל

פורסם

רק קח בחשבון שכל מסכי 22" של החברה הזו הינם 21.6" אבל אם זה לא מפריע לך...

פורסם
  • מחבר

אבל אפשר להשוות אותה לASUS הנ"ל

איך האיכות

פורסם

לא ראיתי את הדגמים שלה בגודל הזה..

אבל אני די בטוח שהאזוס עדיף...

פורסם

המסך טוב גם לעוסקים בגרפיקה

פורסם

אתה צוחק? הם מתבססים רק על פאנלי TN. אין להם מסך עם פאנל איכותי מכוייל עבור העוסקים בגרפיקה.

פורסם

הצבעים של ה- HANNS-G 28 אומנם לא מדוייקים כמו של הדל 2407 (אגב, כל עוד עובדים מול המסך, הצבעים *מדוייקים להפליא) אבל עורך גרפיקה מהשורה (לא מקצועי), יהנה מהיתרון הענק של שטח העבודה.

*לא מהקופסא, צריך לעבוד קצת על ההגדרות.

פורסם

לא מסכים איתך. בפאנל TN לא ניתן לקבל גוון אחיד בכל שיטחו גם אחידות התאורה לוקה בחסר. אף פעם לא ראיתי מסכי TN שווי ערך ל-2407WFP. יש סיבה טובה לקרוא את המדריך למסכי LCD שוב.

פורסם

לא טענתי שלגרפיקה המסך הזה שווה ערך לדל 2407 (יש לי את שניהם, ובתור צלם חובב עם ציוד מקצועי, אני עורך גרפיקה בשניהם), טענתי שלדל יש יתרון בדיוק הצבעים ולשני יש יתרון בשטח עבודה (וצבעים שיספקו עורך לא מקצועי). באופן כללי אם יש לי פרוייקט צילום רציני לעריכה אעדיף את הדל (או CRT של EIZO שיושב לו, כמעט ללא שימוש, בביתי), אך לכל המטרות האחרות אני נהנה יותר מה- HANNS (בשבוע בערך שהוא ברשותי).

אין צורך להפנות אותי למדריך, אני מכיר את כל הפרטים של הטכנולוגיות של הפאנלים השונים.

פורסם

אותו פאנל שיש בהאנס ג'י 28" קיים גם ב-VX2835wm של Viewsonic. אתה לא מקבל תוספת בשטח עבודה ב-28" לעומת 24". בשניהם יש אותה רזולוציה טבעית אז לא מרוויחים כלום בכך. חוץ מזה בביקורת של ה-VX2835wm נאמר כי מורגשת בעיה בסצינות כהות בסרטים. הטווח הדינמי של פאנלי TN מאוד צר וניסיון לכייל ליחס ניגודיות סטטי גבוה מוביל לעיוות של עקומות הגמא מהקופסא, ולכן גוונים עדינים נעלמים ונבלעים.

בכל מקרה כאשר באותו מחיר אתה יכול לקנות Dell 2007FP או EIZO S1932, זה פיתרון עדיף לצלם חובב כי הוא לא צריך להתאמץ לכייל אותם לעיבוד תמונה והם מוכנים בצורה טובה לעבודה ישר מהקופסא. שטח עבודה נדיב זה דבר נחמד, אבל מניסיון שלי עם ה-2407WFP ו-S1931 אין תחליף לדיוק צבע מעולה. פשוט נהנים יותר לבצע תיקונים בתמונות עם מסך מכוייל מהמפעל ללא צורך קריטי במכייל חומרתי.

ב-2408WFP אתה מקבל עדיפות בסרטים בעומק השחור: בהגדרות יצרן יחס ניגודיות הסטטי הנו מצויין - בסביבות ה-1200:1. ה-HG281 לא עובר את ה-800:1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים