עבור לתוכן

נווידיה מחבלת ב DX10.1 במשחקים?

Featured Replies

פורסם

על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס!

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6

פורסם

זה נטחן כבר בפורום ובכל מקום ברשת.

בשורה התחתונה הכל שמועות ואי אפשר להוכיח כלום כי הפאץ אכן מתקן בעיות גרפיות בכרטיסים רבים.

יכול מאוד להיות שubisoft פישלו בהטמעה של DX10.1 במשחק ולכן החליטו להסיר אותו.

פורסם
  • מחבר

הסוקר באננדטק לא מסכים איתך - תקרא את הלינק שצירפתי ונמשיך את הדיון - הנה ציטוט קצר:

Ubisoft needs to show that they are not being pressured into removing DX 10.1 support by NVIDIA, and frankly the only way they can do that is to put the support backing in a future patch. It was there once, and it worked well as far as we could determine; bring it back (and let us anti-alias higher resolutions).

פורסם

מישהו בכלל מפתח משחקים בלעדית ל DX10 עכשיו ? :lol:

פורסם

UBISOFT הודיעו לא מזמן שהם לא הולכים להחזיר את התמיכה, לפי מה שידוע לי כל אתרי החומרה והמשחקים לא תמכו בסיבות שהוזכרו ואמרו שהכל עבד כמו שצריך והסיבה היחידה לכך שאין תמיכה ב DX10.1 היא NVIDIA.

פורסם

הסוקר באננדטק לא מסכים איתך - תקרא את הלינק שצירפתי ונמשיך את הדיון - הנה ציטוט קצר:

יופי, ואני לא מסכים איתו. (וכמובן שקראתי את כל העמוד שקישרת אליו לפני שהגבתי)

פורסם
  • מחבר

לא משהו אישי, אבל בינך לבין אננדטק אני יסמוך על אננדטק. ובינך לביני? אני די מאמין שנווידיה יעשו דבר שכזה, יש להם מוניטין לא הכי נקי...

פורסם

לא לדאוג, אני לא נעלב :)

אבל יש לי בקשה אחת - תראה לי הוכחה להשערות שלך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

והסאגה ממשיכה - מומלץ לקרוא למי שהנושא מענ יין אותו (איך חברות החומרה פוגעות בצרכנים):

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3334&p=7

בבקשה, מי שלא טרח לקרוא את הדף הנ"ל, אין לו ממש מה להגיב.

פורסם

עם כל יום שעובר, NVIDIA נהיית יותר ויותר Micro$oft.

פורסם

מי יתן וATI יהיו הGOOGLE ^__^

פורסם

^__^

למרות שעם שאר תוכן ההודעה שלך אני מסכים, בבקשה אל תשתמש בזה.

It's gay.

אנחנו לא בנות 14 בפורום אנימה בהיידפארק.

ולנושא-

אם מישהו חושב שזה התכסיס הראשון של NV בנוגע למשחק מלוכלך, שיחשוב שוב. הם עובדים בערך בשיטה של מייקרוסופט-

If we don't like it, we will buy it.

פורסם

אינטל ו-AMD תומכים ב-Havok, שהרבה יותר נפוץ מה-PhysX... אני מעדיף את אינטל על NVIDIA, והנה עוד סיבה לקנות כרטיס של AMD-ATI.

פורסם

או לקנות כרטיס של אינטל ( איפה אלכס שצריך אותו)

פורסם

שיצא עוד כמה? שנתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים