עבור לתוכן

בעיה עם משחקים כמו אאסינג קריד ואפילו... סימס 2..

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב דואל קואר 1.8, כרטיס מסך 7600GT, ג'יגה זיכרון.. ושאני מנסה להריץ משחקים כבדים המחשב נתקע ולאחר כמה שניות עושה ריסט.. אפילו בסימס שתיים שאחותי משחקת אחרי כמה דקות משחק המחשב כבה.. ניקיתי את המחשב גם פיזית מאבק וגם מבחינת תוכנות...

הספק כח שלי לפי מה שאני יודע לא שיא הטכנולוגיה וחשבתי שאולי זאת הבעיה.. מה דעתכם? או שיכול להיות שפשוט המחשב שלי עמוס בעקבות איזה וירוס או משהו שדפק כבר תמחשב ואני לא יודע עליו.. או שאני פשוט צריך לשדרג את החומרה שלי?

תודה לעוזרים

פורסם

תבדוק כמה מעלות יש לכרטיס מסך. במנוחה וגם בשעת מאמץ [בשעת משחק].

אם אין לך איך לבדוק תוכל להוריד.

ATI TOOL יש שם את הטמפרטורה של הכרטיס מסך.

או PC Wizard 2008 .

פורסם
  • מחבר

בעזרת אברסט-

הכרטיס מסך עומד על 52 מעלות..

שני המעבדים עומדים על 57

בזמן משחק קצת בעייתי כי המחשב יקרוב לפני שאני אספיק לעשות משהו

אוסיף הערה שהכרטיס מסך (לצערי הרב) של חברת לידטק...

פורסם

57 מעלות במנוחה?! זה לא פרסקוט נכון?

האם זאת בעיה חדשה?

האם כל המאווררים עובדים?

פורסם
  • מחבר

סלח לי שאני שואל אבל מה זה פרסקוט?

וזאת בעיה די חדשה כן..

שקריסיס ייצא הצלחתי להריץ אותו על הדרישות הכי נמוכות בלי פריזים כמעט...

המאווררים עובדים סבבה היום גם ניקיתי בעזרת שואב אבק הכל..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 17:43:54

ד"א אולי זה יגיד משהו... אבל גם האינטרנט שלי דיי דפוק בזמן האחרון... לא מריץ משחקי רשת וכאלה אפילו פשוטים ביותר.. יכול להיות שזה פשוט פאק במחשב ששווה לשקול בגללו פורמט?
פורסם

prescot זה פנטיום 4 שאוהב להתחמם . יש לי אחד כזה בבית ומתי שהמערכת קיררור מים היתה צריכה מילוי מחדש הוא נכבה לי כי הוא הגיע כל פעם ל80 מעלות. 57 מעלות במנוחה זה די חם מה גם שאין לנו מושג איזה מעבד זה.

לפי דעתי זה התחממות של המעבד כי המעבד בזמן חום פשוט נכנס למצב שהוא מבצע פקודות סרק (NOP ) עד שהטמפרטורה יורדת. בנקודה מסויימת המעבד מחליט שחם לו מדי ונותן reset . מה שאתה יכול לעשות זה אחרי שהוא נותן reset להכנס לbios (על ידי לחיצה על del לרוב ) ובדוק את ה pc health status . אם המעבד חם מאוד זה יכול להצביע על בעיה. אולי צריך להחליף משכה תרמית או משהו כזה. אולי היתה לך בעית חימום במחשב גם פעם ובגלל שעכשיו הגיע הקיץ וטמפרטורת החדר עלתה אז גם הטמפרטורה של המעבד עלתה והגיע לסף שהוא לא יכול לעבוד באופן נורמאלי.

אגב צריך להעביר את ההודעה הזאת לפורום תמיכה טכנית כי זה לא קשור כלכך למשחקים :)

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה שיעבירו חח :)

בכל אופן זה המעבד e6300 הכפול...

יש לי אותו אם אני לא טועה שנה וחצי.. והבעיה התחילה גם שהיה קר ככה שזה לא קשור לקיץ ככל הנראה..

תודה..

פורסם

ניסית לעשות OC ?

ואולי אתה צריך להחליף, את המשחה הטרמית .

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי OC גם יש לי לוח של אינטל(שוב לצערי) שלא תומך באובר....

איפה אני יכול לקנות את המשכה הזאת?

פורסם

תגיד ניסית פעם להוציא את הקירור של המעבד?

ובכול הזמן הזה שהמחשב אצלך (לפי מה שהבנתי בערך שנה וחצי) החלפת משחה?

כי אם לא החלפת יכול להיות שהמשחה התיבשה כבר .

אם אני לא טועה המשחה הזאת ממולצת , אבל אל תתפוס אותי במילה תחכה לעוד תגובות .

http://tms.co.il/product/5106

פורסם

מה אתה מצטער? לידטק זאת אחת החברות הטובות שיש .

אני בכל זאת מציע לך לנסות כמה שתוכל לבדוק בשעת מאמץ לכמה הכרטיס מגיע. הוא יכול להיות 58 במנוחנה אבל להגיע ל90 הוא גם יכול . ונוודיה הכרטיסים שלה מעל 85 כבר הולכים לעולם הבא ....

פורסם
  • מחבר

תודה אני אבדוק איפה אפשר לקנות בבאר שבע..

אם למישהו יש עוד מה להגיד אודה לו

פורסם

לפי האתר של אינטל :

http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/299986.htm

הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלך היא 61.4 מעלות צלסיוס כנראה שאתה צריך לבדוק מה קורה עם הקירור של המעבד. אתה אמרת ששלך ב57 מעלות במנוחה( לפי מה שהבנתי) וזה די קרוב לסף שהמעבד יחליט שחם לו מדי.

פורסם

לפי האתר של אינטל :

http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/299986.htm

הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלך היא 61.4 מעלות צלסיוס כנראה שאתה צריך לבדוק מה קורה עם הקירור של המעבד. אתה אמרת ששלך ב57 מעלות במנוחה( לפי מה שהבנתי) וזה די קרוב לסף שהמעבד יחליט שחם לו מדי.

57 במנוחה. אז שאתה נכנס למשחק המעבד בטח עולה ל60 ומשהו. אולי זאת הבעיה .

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני אנסה להחליף משכה טרמית השאלה איפה אני יכול לקנות אחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים