עבור לתוכן

הודעה חשובה לכל שחקני WOW, שמחוברים עם בזק בינלאומי!

Featured Replies

פורסם

אם אתה מתכוון ל"זובי"

אין מה לעשות, זה הכינוי שלו

• תגובות 56
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקשרו אליי מבזק, סידרו את התעדוף למשחק. את התוצאות אתם יכולים לראות בתמונה, פינג בסביבות ה-175 בלי צורך לשלם על גיימר, ואני מזכיר שוב שהממוצע אצלי עד לפני כמה ימים היה 400+, במיוחד בשעה כזאת.

אני בברק 013 והפינג שלי בדרך כלל בין 150-200. לא הייתי צריך להתקשר אליהם בשביל שיסדרו לי את זה...

פורסם
  • מחבר

אין צורך לקלל

:lol:

אני בברק 013 והפינג שלי בדרך כלל בין 150-200. לא הייתי צריך להתקשר אליהם בשביל שיסדרו לי את זה...

בלי לפגוע, במה זה עוזר לי?

יופי שיש לך פינג מעולה, אני מכיר אנשים שהם בבזק בינלאומי ומלכתחילה יש להם פינג כזה. אבל לרוב אין, והרבה מאיתנו תקועים בהתחייבות ואין אפשרות לעבור לספק אחר. אז לקחתי קצת יוזמה, ובסוף זה השתלם.

פורסם

יופי שיש לך פינג מעולה, אני מכיר אנשים שהם בבזק בינלאומי ומלכתחילה יש להם פינג כזה. אבל לרוב אין, והרבה מאיתנו תקועים בהתחייבות ואין אפשרות לעבור לספק אחר. אז לקחתי קצת יוזמה, ובסוף זה השתלם.

אוי, לא שמתי לב שהדיון רק על בזק בינלאומי. :-X

סליחה אם יצאתי מתלהב. :kopfpatsch:

פורסם

אני מאוד ממליץ לך להשתמש בשינוי ה REGISTRY ש "מסדר" את LAG ,אתה תרד ל כ 100MS.

בנוסף, אחלה UI. :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את את השינוי הזה, אתה יכול לקשר לאיזה שהיא הודעה עליו?

בקשר ל-UI, הורדתי אתמול מ-WOW INTERFACE, שכחתי מה השם :P, אבל הכי מעולה שנתקלתי בו לבנתיים...

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק אותו מאוחר יותר.

פורסם

אממ לפי מה שהבנתי השינוי הזה ב-registry גם מאט לך את מהירות הגלישה \ הורדות.

ניסיתי אותו פעם ואכן היה שיפור (הרגשתי מאוד ב-PVP), אבל ביטלתי אותו בגלל שחששתי מהמוזכר למעלה...

פורסם

מזל טוב לבזק בינלאומי על הוספת תיעדוף לWOW כמו ספקי אינטרנט אחרים מעניין לאן הם ילכו מכאן ... חבילת גיימר פחות חשובה לMMORPG ויותר חשובה למשחקי FPS/H&S וכו בו השרתים לא מרוכזים במקום אחד אלא פזורים ומשתנים כל הזמן מבחינת IP .

פורסם

תגידו, אם גם לי יש בזק בינלאומי ואני רוצה להורדיד את הפינג שלי במשחק כמו COD 1 נגד, אני אוכל לדבר איתם?

ומישהוא יכול להסביר לי בפשטות מה בדיוק קורה כאן? כי אני לא כול כך הבנתי..

אלון

פורסם

זה בסדר, אף אחד לא מבין מה קורה פה.

כל "העובדות" בדיון הזה מקריות לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים