פורסם 2008 ביוני 117 שנים הייבנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי.בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן.ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק).מה עושים?? תודה.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר מה לבדוק שם?המחשב מזהה את הדיסק אבל אין לי גישה אליו.נראה לי שאם אני יצליח לפרמט אותו שוב אז הכל יסתדר, הבעיה היא שהוא לא נותן לי לפרמט!
פורסם 2008 ביוני 117 שנים העלה תמונה של הכונן כפי שהוא מופיע ב-Comupter Management -> Disk Management.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים כל שאר הכוננים שמופיעים ללא מדיה הם קורא כרטיסים אחר המחובר למחשב?בכלאופן, כמו הרבה מדיות פלאש שקונים במזרח - זה כנראה דפוק.על מנת לוודא סופית הייתי בודק גם במחשב אחר.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים הדיסק לא תקין, בקר ה-USB מחובר ותקין (ולכן הוא מזוהה בתור MASS STORAGE DEVICE) אבל שבבי הזיכרון לא מחוברים אליו (ולכן הוא כותב שאין דיסק), אני לא אתפלא אם כשתפתח אותו תגלה שאין שם שבבי זיכרון בכלל.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר דווקא פתחתי אותו והכל נראה תקין ועובד. בנדוד שלי הצליח לשים בו כמה קבצים ואז הוא פירמט אותו (לדעתי במע' קבצים לא נכונה) ומאז הוא ככה.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אז כנראה שבבי הזיכרון נשרפו, זאת התנהגות קלאסית של בקר שלא מחובר לו שום דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.