עבור לתוכן

המלצה על ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה

העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה.

דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר.

תודה רבה.

פורסם

לגבי יכולות שידור: הכל מאוד תלוי באיך שהדירה שלך בנויה וכמה גורמים בתוך הדירה שיכולים ליצור הפרעות אלקטרומגנטיות. אל תשכח שלמשל מפלסים שבין הקומות עשויים מבטון מזויין שנוטה לחסום הרבה שידורים של אלחוט.

אני ממליץ לך לשקול עבודה עם נתב/access point נוסף בתצורת WDS על מנת להרחיב את טווח השידור של הנתב האלחוטי הראשון.

לגבי הבעיות שטלפון אלחוטי יוצר: אפשר פשוט להגדיר ערוץ שידור אחר לנתב ובכך למנועה התנגשות של תדרים משותפים בין הטלפון לשידור של הנתב.

לנתבים מסויימים (כמו powernet למשל יש אפילו יכולות סריקה של שימוש בערוצים וילוות לשנות ערוצים בצורה דינמית).

פורסם

אם כבר אתם מדברים על wds, אז יש לי שאלה שיכולה לעניין.

אם משתמשים ב wds בשני נתבים, לא מכשיר מיוחד, אז אפשר להתחבר לשני הנתבים או רק לנתב השני?

פורסם

הנתב שעובד כתחנת ממסר עדיין ממשיך לעבוד בצורה עצמאית וניתן לגשת לממשק שלו אם זאת השאלה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים