עבור לתוכן

איזה דרייבר אני צריך?TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב ובו כרטיס מסך זה TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail..

איזה דרייבר אני צריך להוריד??

תודה מראש!!

פורסם

את האחרון מהאתר של NVIDIA.

nvidia.com

אני רוצה להוציא ספר בקרוב שיקרא "הקלות הבלתי נסבלת של פתיחת ט'רדים על שטויות"

אם כבר בכרטיס הנ"ל עסקינן. הנ"ל הרעיש לי מאוד והחלטתי לעשות מעשה. פירקתי את שני המאוורים מה HEATPIPE ושמתי 120מ"מ עם גומיות. התוצאה- מינוס שלוש מעלות במנוחה ומשחקים. OC מקס'(עד כה) 740/1090/1800. והכי חשוב- שקט!

פורסם

איך אתה מגיע לOC כזה? מוזר הקליבר לא נותן לי. כי יש תקיעה אחרי OC נוסף על הOC מהחברה.

פורסם
  • מחבר

את האחרון מהאתר של NVIDIA.

nvidia.com

אני רוצה להוציא ספר בקרוב שיקרא "הקלות הבלתי נסבלת של פתיחת ט'רדים על שטויות"

אם כבר בכרטיס הנ"ל עסקינן. הנ"ל הרעיש לי מאוד והחלטתי לעשות מעשה. פירקתי את שני המאוורים מה HEATPIPE ושמתי 120מ"מ עם גומיות. התוצאה- מינוס שלוש מעלות במנוחה ומשחקים. OC מקס'(עד כה) 740/1090/1800. והכי חשוב- שקט!

להה אני לא מאמין לך איך ביאסת אותי עכשיו עם הקטע של הרעש מהכרטיס מסך (עוד לא קיבלתי תמחשב)..

ולגבי הדרייבר- אתה מתכוון לדרייבר מסדרה 9?

פורסם

במקום לשאול שאלות יכולת כבר להוריד את הדרייבר. כמה מסובך ללכת לאתר, ללחוץ על download drivers, לבחור את כרטיס המסך ולהוריד? ולגבי השאלה שלך, 8800gt, מאיזה סדרה נראה לך שהוא?

נ.ב- מצטער אם פגעתי ברגשות אוקטובופים למינהם.

פורסם

זהו. הבנאדם לא יחזור לפורום הזה יותר :lol: .

פורסם
  • מחבר

במקום לשאול שאלות יכולת כבר להוריד את הדרייבר. כמה מסובך ללכת לאתר, ללחוץ על download drivers, לבחור את כרטיס המסך ולהוריד? ולגבי השאלה שלך, 8800gt, מאיזה סדרה נראה לך שהוא?

נ.ב- מצטער אם פגעתי ברגשות אוקטובופים למינהם.

שמע מה אתה חושב משעמם לי אז אני שואל שאלות? וואלה אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ואני גם לא יודע איזה סדרה הוא ולא לא פגעת לי ברגשות חחח

בגלל שאין לי מושג בדברים האלה ואולי לכם זה נראה מצחיק משו..

ובקשר לסדרה- גם בגרסה ה9 וגם ב-8 רשום שהוא תומך ב8800 GT אז מה להוריד?

ועוד שאלה - תוכל להגיד לי אם עשיתי טעות כאשר רכשתי תכרטיס מסך הזה?

פורסם

יש לך בחירה של סידרה נכון? תבחר סידרה 8. אחרי זה תבחר כרטיס 8800GT .וזהו. תקבל את הדרייבר האחרון של נוודיה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים