עבור לתוכן

בעיות עם מחשב חדש עם Geforce 9800 GX2

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט:

מעבד:

Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600

לוח אם:

Intel Buffalo Creek DG33BU

זיכרון:

ADATA 800MHZ 1GB x4

כרטיס מסך:

Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB

כונן קשיח:

W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G

צג:

Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input

מארז:

מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן

ספק:

ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W).

Windows XP Proffesional לא מקורי.

אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6 פינים ול8 פינים).

בכל מקרה הכל בהתחלה עבד בסדר יחסית אבל עם בעיה אחת מוזרה מיד אחרי שהדלקתי את המחשב, המחשב אבל נורא קטוע, ואז אחרי מספר דקות

התייצב ועבד בסדר. עיקר השימוש בו הוא במשחקים Crysis, Call of Duty 4, HOMM5TotE, שעבדו במקסימום כולם ועבדו חלק. אבל אחרי שהמחשב דלוק

הרבה זמן, הם התחילו לעבוד קטוע עד קטוע מאוד! ואז איתחלתי את המחשב והכל שוב עבד בסדר לכמה זמן. המחשב עצמו עבד קטוע אחרי שנשאר דלוק הרבה זמן, לא רק המשחקים, גם אינטרנט ותוכנות. הייתה לי תוכנה במראה טמפ' של הלוח, והכל היה תקין, אז זה לה היה האיוורור. בדקתי בכמה אתרים וראיתי שזה אולי הספק.

כי רשום באתר הרשמי של nVIDIA שספקים מתאימים לכרטיס יתחילו בלפחות ה600V. אז החלטתי לשדרג לCorsair 750W 60A, ותוך כדי להחליף

לWindows XP Pro מקורי כי רציתי להוריד מהאתר של מיקרוסופט עידכון של directx שנקרא End-User Runtime. בכל מקרה אחרי ה"שידרוג" התחלתי

לבדוק את המחשב ה"חדש", וכשהתקנתי את המשחקים שוב, הם לא עבדו לי טוב - פעם קטוע מאוד פעם בסדר, אבל לא כמו מקודם, הCrysis והCall כבר לא עובדים חלק כמו שעבדו מקודם, תמיד הם די קטועים. אני כבר לא יודע מה לנסות - הורדתי את הdrivers של הכרטיס מהאתר הרשמי של החברה, הורדתי את העידכון של directx, שיניתי את ההגדרות של הכרטיס לביצועים גבוהים, ועדיין, פעם ככה ופעם ככה ואף פעם לא חלק.

צריך עזרה דחוף!!! תודה שסבלתם את כל מה שרשמתי אני פשוט נואש.

נ.ב

אולי Overclocking יכול לעזור? ואיך עושים את זה?

פורסם

ברוך הבא לפורום HWZONE ולפורום תמיכה טכנית

קודם כל תסיר את ה"דחוף" אין טעם לזה .. ותשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית

חוקי הפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277284.0

ותעבור על הסטיקי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

שנית , כמה שאלות :

1)מהם הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך ?

2)כמה מאווררים יש ואיפה ממקומים

3)האם הזיכרונות נבדקו בMEMTEST ?

פורסם

ע"פ מה שאתה אומר ספק 400W טהור כבר נשמע חשוד...

כמעט בטוח שהבעייה נובעת מהפסק חוץ מזה שאסור להשתמש באף מפצל של חשמל לכרטיס הזה ( מ 6 פינים ל 8 או כל מפצל אחר)

פרט למפצל מ 8 פינים ל 8 פינים בגלל הבעייה שהתפס שהגיע עם הספקים לא נכנס במקום הנכון

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין מפצל - יש חיבור ישיר מהספק ל6 פינים ול8 פינים של הכרטיס. הורדתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס והWindows XP המקורי שיש לי מעודכן. מה כבר יכולה להיות הבעיה???

פורסם

עבר חצי שנה מאז פתחת את הדיון, מה קרה פתאום עכשיו שנזכרת להקפיץ?

והמתאם עליו דיברתי אז שהגיע עם הכרטיס / ספק הוא לתת מענה לחיבור המתח לכרטיס מבלי לפגוע בו.

ראה תמונה:

psuconnectorxw0.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים