עבור לתוכן

פסים צבעוניים כל הזמן, אולי תקלה בכרטיס מס&#14

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם =]

יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה..

אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה..

אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח...

ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס יתקרר וזה לא עזר.. המאוורר של הכרטיס פועל.. ואפשר גם לציין שהפסים האלה לא קבועים.. פעם ירוקים לאורך, פעם ורודים לרוחב.. כל מיני :P

אני אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות.. אם בכלל =]

פורסם

כנראה כרטיס מסך תקול

אין הרבה איך לוודא את זה חוץ מלבדוק אותו במחשב אחר או לבדוק כרטיס אחר במחשב הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

אממ טוב, אני אקפיץ את זה כי יש התפתחות בנושא =]

המחשב נשאר באותו מצב עד היום בערב.. מתישהו אני מסתכל על המסך, ורואה את השומר מסך חלק כזה.. חושב שזה קצת לא הגיוני... בא, מסתכל, ופתאום, אין שום פסים יותר והכל נקי :yelclap:

אני ממש לא יודע איך זה קרה פתאום, הבעיה נראתה ממש רצינית מקודם, ואני פשוט מת לדעת איך זה נראה ברגע שכל הלכלוך הזה נעלם.. זה ממש מוזר...

סתם.. שתדעו...

אולי זה קרה למישהו.. או שלמישהו יש רעיון מה קרה פה בכלל ???

פורסם

ניקית את המחשב?

זה יכל להגרם מאבק במקומות הלא נכונים, או התחממות.

למרות שבד"כ במצב כזה הכרטיס כבר כמעט ז"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים