עבור לתוכן

צוואר בקבוק.. יכול ליהיות?

Featured Replies

פורסם

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה..

Intel Q6600

2GB Ram DDR2

300GB HDD

Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte

אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך..

אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה.

תודה מראש.

פורסם

אם אני רואה פה עוד פעם אחת את הביטוי "צוואר בקבוק", אני אדאג לבקבק את הצוואר של מי שאמר את זה.

ב 99.99999% מהמקרים בפורום, אין שום צוואר בקבוק, תמחקו את זה מהלקסיקון שלכם אלא אם כן המחשב שלכם בן 3 ויותר, או נרכש ב 1500 שקל ופחות.

"גלים על המסך"? תוכל לפרט? זה נשמע יותר כמו בעיה בכרטיס מסך או בהתקנת המשחק, צוואר בקבוק אין פה בשום מקום.

פורסם
  • מחבר

אם אני רואה פה עוד פעם אחת את הביטוי "צוואר בקבוק", אני אדאג לבקבק את הצוואר של מי שאמר את זה.

ב 99.99999% מהמקרים בפורום, אין שום צוואר בקבוק, תמחקו את זה מהלקסיקון שלכם אלא אם כן המחשב שלכם בן 3 ויותר, או נרכש ב 1500 שקל ופחות.

"גלים על המסך"? תוכל לפרט? זה נשמע יותר כמו בעיה בכרטיס מסך או בהתקנת המשחק, צוואר בקבוק אין פה בשום מקום.

גלים על המסך הכוונה היא כשאני מזיז את העכבר לראות את שאר המפה אני מקבל המון גלים על המסך בכל חלק חדש.. ככל שאני ממשיך להזיז את העכבר ככה הגלים ימשיכו.

אם הרצת פעם על מחשב חלש משחק חזק יחסית בטח ראית מין גלים כאלה על המסך לדוגמא מעבר בין קטע לקטע.. יש המון גלים ש"מייצבים" את התמונה.. אני מקווה שהבנת..

פורסם

אני הבנתי, ויש(היו) אותם גם על ה8800GTS שלי, המשחק פשוט מאוד כבד, ולוקח הרבה זמן לרנדר את כל המפה...

אין שום צוואר בקבוק הכרטיס שלך פשוט חלש...

פורסם

אולי הוא מתכוון ל V-SYNC

פורסם

אני הבנתי, ויש(היו) אותם גם על ה8800GTS שלי, המשחק פשוט מאוד כבד, ולוקח הרבה זמן לרנדר את כל המפה...

אין שום צוואר בקבוק הכרטיס שלך פשוט חלש...

אני עם ה6600GT שלי מריץ על הכי גבוה ואין שום בעיה ושום גלים

אגב זה מישחק ליפני שנתיים +

פורסם

אין מצב שאתה מריץ הכל בהגדרות הכי גבוהות עם 6600GT

באיזה רזולוציה, 480 על 640?

פורסם

תתפלא שעדיין יש צוואר בקבוק בחלק מהמקרים כמו למשל במערכות של היום הדיסקים הקשיחים בעלי ממשק ה SATA עד שיכנסו לחלוטין ה SSD ואז הכול יהיה שונה

גם במקרה שלי יכול להיות שה GX2 לא מנוצל עד תומו בעקבות התדר של המעבד Q6600 ולכן בעזרת OC קטן מצליחים להתגבר פחות או יותר על בעייה זו

פורסם

אין מצב שאתה מריץ הכל בהגדרות הכי גבוהות עם 6600GT

באיזה רזולוציה, 480 על 640?

1280 על 1024 NO AA NO AF

ומקבל 40 FPS לפחות

פורסם

זה לא ההגדרות הכי גבוהות O_O

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים