פורסם 2008 במאי 3017 שנים יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP).האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים כשאתה מתקין וינדוס על מחיצה שיש עליה כבר וינדוס ההתקנה נותנת לך 2 אפשרויות1. לפרמט2. למחוק רק את הספריה של ה-Windowsאם תבחר באפשרות השניה לא ימחק לך שום דבר שלא נמצא בספריית Windows אבל קח בחשבון שכל מה שהתקנת על המחשב לדוגמא ב-Program Files לא יפעל יותר וסתם יתפוס מקום.אם אתה רוצה רק לגבות אז אתה יכול להשתמש באפשרות השניה, לגבות את כל מה שאתה צריך ואז לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר בטוח ב-100% ש-My Documents לא תימחק אם אני בוחר באפשרות ה-2? משום מה אני זוכר שהווינדוס מוחק אותה...תודה
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אתה לעשות התקנה תיקון REPAIR לא ימחק כלום.אני לא שמעת על אפשרות של מחיקת ספריה windowsבהתקנה !
פורסם 2008 במאי 3017 שנים נכון, כי אין דבר כזה.זה או שאתה מפרמט את הכונן ומתקין מחדש (מוחק הכל)או שעושה Repair שזה מתקן את ה Windows והוא פשוט חוזר לקדמותו.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים משום מה זכורה לי אפשרות כזאתאולי היא הייתה קיימת ב-Windows 98אני אבדוק את זה
פורסם 2008 במאי 3017 שנים ידעתי שאני לא כזה סניליאם תעלה את ה-Boot cd של XP כאשר יש לך XP מותקן כבר על המחשב תקבל את תמונה מספר 1אם תבחר ב-Install without repair (ע"י לחיצה על ESC) תקבל את מספר מספר 2אם תבחר את המחיצה שעליה מותקן XP ותבחר להתקין (ע"י לחיצה על Enter) תקבל את מספר מספר 3אם תמשיך (ע"י לחיצה על C) תקבל את מספר מספר 4אם תבחר לא לפרמט (האפשרות האחרונה) תקבל את מסך מספר 5זה לא יפרמט את הכונן אבל זה ישמיד הרבה ספריות מערכת כמו שכתוב לך שם[br]פורסם בתאריך: 30.05.2008 בשעה 18:13:19אחרון[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 3017 שנים יפה התמונותואיפו קתוב שמוחק ספריה של WINDOWS ?לא מוחק. רק מתקין עוד פעם בספריה אתה בחרת.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים בתמונה האחרונה כתובAll files, sub folders ... for that windows installation will be deletedמניסיון שלי זה מוחק את C:\Windows ועוד כל מיני ספריות אבל לא מוחק ספריות אישיות שנמצאות ב-C בלא בתוך ספריה של וינדוס כמו My Document ולא מוחק את רוב התוכנות ב-Program Files
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.