פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מישהו מהמלומדים כאן יודע מהי כניסת DIN?מצוי ברמקולים הרקולס 510 שהזמנתי, האם זוהי בעצם כניסה דיגיטלית? (SPDIF)
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מישהו מהמלומדים כאן יודע מהי כניסת DIN?מצוי ברמקולים הרקולס 510 שהזמנתי, האם זוהי בעצם כניסה דיגיטלית? (SPDIF)הגיוני מאד שזו כניסה דיגיטלית, מפני ש-DIN זה שם כולל לכניסה אחת עגולה עם כמה חיבורים. כגון:מקלדת, עכבר, S-VIDEO ויש גם תקנים של SOUND.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים גם אצלי (SB Live 5.1 Platinum + DTT3500) המגבר מחובר עם כבל DINיש לי פנל עם יציאת DIN שמחובר בכבל למגבר (SPDIF) אבל לא סימנתי את ה Checkbox של Digital Outputוזה עובד לי......במחשב אחר (SB64 AWE Gold) יש לי גם פנל עם יציאת SPDIF אבל עם מחבר יחיד של RCAובכרטיס קול יציאת Jackphoneכולם יציאות SPDIF בצורות שונות?עוד בעיה שמציקה לי (ולא בא לי לפתוח עליה נושא) שאני מסמן את ה Digital Output אני שומע את הרעש מנוע של ה CD-ROMברמקולים, הכבל שמחבר את הפנל עם היציאה של ה SPDIF -> לכרטיס קול עובר בתוך פנים המחשב ועובר ליד הספק וכבלי מתח של שני המאווררים שלי (240V) - זו הפרעת מתח? סיכוך לא מספיק?איך אני יכול לסכך אותו יותר?
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים גם אצלי (SB Live 5.1 Platinum + DTT3500) המגבר מחובר עם כבל DINיש לי פנל עם יציאת DIN שמחובר בכבל למגבר (SPDIF) אבל לא סימנתי את ה Checkbox של Digital Outputוזה עובד לי......במחשב אחר (SB64 AWE Gold) יש לי גם פנל עם יציאת SPDIF אבל עם מחבר יחיד של RCAובכרטיס קול יציאת Jackphoneכולם יציאות SPDIF בצורות שונות?עוד בעיה שמציקה לי (ולא בא לי לפתוח עליה נושא) שאני מסמן את ה Digital Output אני שומע את הרעש מנוע של ה CD-ROMברמקולים, הכבל שמחבר את הפנל עם היציאה של ה SPDIF -> לכרטיס קול עובר בתוך פנים המחשב ועובר ליד הספק וכבלי מתח של שני המאווררים שלי (240V) - זו הפרעת מתח? סיכוך לא מספיק?איך אני יכול לסכך אותו יותר?רק תרחיק אותם אחד מהשני זה אמור לעבוד.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים יש לי שאלה :האם יצאה אופטית שהמצאת על הפנל של ה AUDIGY משמש תחליף/במקום/בנוסף ליצאה SPDIF?מה עדיף לחבר למגבר יצאה אופטית או את היצאה SPDIF ?
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים יש לי שאלה :האם יצאה אופטית שהמצאת על הפנל של ה AUDIGY משמש תחליף/במקום/בנוסף ליצאה SPDIF?מה עדיף לחבר למגבר יצאה אופטית או את היצאה SPDIF ?אם יש כניסה אופטית... תמיד עדיף להשתמש בה.היא לא מושפעת מהשפעות חיצוניות כגון הילה אלקטרומגנטית ושאר ירקות.המידע מגיע למגבר דיגיטלית אחד לאחד. ומומר לאנלוג במגבר.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מה לגבי החיבור עצמו?האם הכרטיס יודע אך לצאת או שהוא מוצאי את הסאונד בשני היצאותאני לא מבין אך זה עובד בדיוק...יש לי 3 יצאות בכרטיס : אחת SPDIF שני אופטית והשלישית הנלוגי ל4 רמקולים?אך הוא יודע לאן להוציא את הסואנד ( או אך מגדירם לאן להוציא את הסאונד )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.