עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאת משחקים (גרסא 3)

Featured Replies

פורסם

מאחר ולצערי אני לא עובד בCM אני לא מתחייב פה על תאריך... :)

גם לפי כל הסרטונים בGT ישנם שני תאריכי השקה , אחד של הגירסא האמריקאית וכ3 ימים (אם אני זוכר נכון) באירופה.

בכל מקום שאני בדקתי התאריכים היו ב8.9-12.9 משמע עוד שבוע או 11 ימים.

איך שזה כרגע מצטייר זה לא יהיה בסוף השנה או משהו כזה.

שלא נשכח שיש לCM עוד 2 פרויקטים גדולים בקנה שאמורים לצאת בקרוב , אני לא חושב שהם ימרחו את DIRT 2 ובטח שלא את קהל שחקני הPC.

בכל מקרה , כבר ידוע איזה חודש שגירסת הXBOX מוכנה (קן בלוק קיבל את הגירסה המלאה לידיים שלו לפני חודש)

• תגובות 821
  • צפיות 102.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מאחר ולצערי אני לא עובד בCM אני לא מתחייב פה על תאריך... :)

גם לפי כל הסרטונים בGT ישנם שני תאריכי השקה , אחד של הגירסא האמריקאית וכ3 ימים (אם אני זוכר נכון) באירופה.

בכל מקום שאני בדקתי התאריכים היו ב8.9-12.9 משמע עוד שבוע או 11 ימים.

איך שזה כרגע מצטייר זה לא יהיה בסוף השנה או משהו כזה.

שלא נשכח שיש לCM עוד 2 פרויקטים גדולים בקנה שאמורים לצאת בקרוב , אני לא חושב שהם ימרחו את DIRT 2 ובטח שלא את קהל שחקני הPC.

בכל מקרה , כבר ידוע איזה חודש שגירסת הXBOX מוכנה (קן בלוק קיבל את הגירסה המלאה לידיים שלו לפני חודש)

KEN BLOKE כמו שקראו לו בטופ גיר :lol:

בכ"מ,מצטער על הבורות,אבל איזה "2 פרויקטים גדולים" אמורים לצאת לCM בזמן הקרוב..? אחד זה OP FLASHPOINT 2,אוקיי..והשני?

פורסם

גדול מבחינת CM לא מבחינתי... , קוראים לו Jumpgate Evolution אם אני לא טועה , היה אמור לצאת בספטמבר ודחו אותו.

ובלי שום קשר , OP FLASHPOINT 2 הוא כותר כבד שלעצמו...

פורסם

האמת שלא כתבתי "פרוייקטים גדולים" עם מרכאות כי אני מזלזל,אלא רק רציתי לצטט אותך..אין ספק שOP FLASHPOINT 2 הוא פרוייקט לא קטן..במיוחד עם מעמד הקאלט של קודמו..לא מזלזל,חלילה,בCM.. :silly:

פורסם

חחח , לא חשבתי לרגע שאתה מזלזל , האמת שגם הניסוח שלי לא היה הכי טוב שיכול להיות...

OP FLASHPOINT 2 הוא בהחלט כרגע הפרוייקט המרכזי שמעסיק את החבר'ה בCM.

פורסם

Jumpgate Evolution רק מופץ על ידי CM, הפיתוח הוא של חברה פרטית (NETDEVIL שהם בסדר), אומרים שה Jumpgate הראשון היה טוב.

פורסם

היה כדאי לפתוח דיון מקדים ל DIRT 2 )DIRT 2 -כל הפרטים כאן")

לא כולם נכנסים לדיון הנוכחי ואני יודע שהרבה חובבי מירוצים מחכים למשחק הזה

פורסם היום טריילר Gameplay Montage

http://pc.gametrailers.com/video/gameplay-montage-dirt-2/55263

פורסם

המשחק Raven Squad: operation Hidden Dagger שוחרר שלשום

ולא מספיק ששם המשחק מנסה להתחקות אחר משחקי עבר טובים אלא גם האריזה משום מה מזכירה לי משחק מסויים :-\

הביקורת היחידה למשחק היא של GS והיא מסוכמת כך:

30

GameSpot

Raven Squad is 90 percent first-person shooter, 10 percent strategy game, and 100 percent bad.

:lol:

http://www.gamespot.com/pc/action/ravensquadhiddendagger/review.html

פורסם

יש לי הרגשה שה-30 נקודות שהם קיבלו זה על התעוזה ליצור משחק FPS משולב RTS.

לא היו לי ציפיות מהמשחק כשראיתי את הגיימפלי, אבל לא חשבתי שהוא יקטל כ"כ חזק.

פורסם

תגידו, מה נסגר עם הכותרת של הת'רד הזה? (התאריך)

פורסם
  • מחבר

התאריך הוא לשימוש ההנהלה (אני) :smile1:

פורסם

באמת אולי כדאי שתעדכן תאריך,סה"כ הדיון מעודכן למדי ומדבר על כל המשחקים המעניינים שהולכים לצאת..והתאריך בכותרת סתם נותן הרגשה לא נכונה של דיון לא מעודכן..

פורסם

זה בטח מציין מתי הפעם האחרונה שהאשכול עודכן במשחקים ובתאריכי היציאה שלהם....

פורסם
  • מחבר

התאריך מציין מתי בפעם האחרונה עברתי על משחקי הTBA(ולרוב גם כל שאר המשחקים) אחד אחד ובדקתי את התאריך

פורסם

אולי עדיף שתוריד את זה מהכותרת ותרשום את התאריך בחלק העליון/תחתון של ההודעה הראשונה בדיון.

אתה יודע... למען הציבור הרחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים