עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאת משחקים (גרסא 3)

Featured Replies

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 821
  • צפיות 102.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

"חדשה" על X-Men Origins: Wolverine

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=332401

המשחק יצא לכל מערכת משחק שקיימת בשוק (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii and DS) ככל הניראה הגרפיקה תיהיה כמו של המשחקים הקודמים של MARVEL ו RAVEN (לא שזה כזה רע). ככל הניראה המשחק אכן יצא קרוב לתאריך של הסרט.

בזמן האחרון ACTIVISION לא משהו בפרסום ועל חלק גדול מהמשחקים שלהם יודעים מידע מוצק רק כמה ימים לפני שהם יוצאים.

פורסם

^^^

זה לא COD6, זה COD5 (ה COD:WAW הוא לא 5 הוא רק COD:WAW).

לפי מה שהבנתי הוא יהיה 4 עם מנוע חדש...

פורסם

נו אבל אל תהיה חכמולוג

הוא החמישי בסדרה

ועכשיו בא השישי בסדרה

שיקראו לו Modern Warfare 2

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

^^

הגיע הזמן לעידכון.

Rise of the Argonauts והנסיך הפרסי החדש כבר שוחררו מזמן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא הייתי בונה על זה.

עד עכשיו הוא היה "Q4 2009" או "Holidays 2009" ופתאום הוא יוצא עוד חצי שנה? אני בספק.

פורסם

בחלק מהאתרים כתובש Wolfenstein יצא במרץ 2009 אבל לפי gamestats.com המשחק יצא בארה"ב בסוף 2009 ככה שאפשר לפסול את מרץ כתאריך להפצה באירופה.

גם ל I Am Alive אין תאריך רישמי, כניראה שהתאריך שכתבתם לא נכון כי UBISOFT עוד לא הזכירו את המשחק, למרות שהם ידועים בהכרזות מוזרות לא ניראה לי שהם יוציאו את המשחק בלי להודיע מראש.

ל Prototype גם אין תאריך מדוייק אבל ACTIVISION הודיעו שזה יהיה בקיץ 2009 (גם במקרה הזה התאריך בדף הראשון לא נכון).

לדעתי אפשר לשנות את כל מה שבמרץ, כניראה שמי שפרסם את התאריכים האלה שיקר.

פורסם
  • מחבר

בחלק מהאתרים כתובש Wolfenstein יצא במרץ 2009 אבל לפי gamestats.com המשחק יצא בארה"ב בסוף 2009 ככה שאפשר לפסול את מרץ כתאריך להפצה באירופה.

יש משחקים שיוצאים קודם באירופה

עריכה- עדכנתי את הרשימה עד המשחקים של Q2+נרשמתי להתראות אימייל על כל המשחקים שעדכנתי

פורסם

ACTIVISION לא יוציאו את אותו משחק באיזורים שונים בהפרש של 9 חודשים. במיוחד לא משחק כזה.

פורסם

hELL yEA :xyxthumbs:

screenshot_165655_thumb300.jpg

פורסם
  • מחבר

עידכונים עידכונים (בחסות IGN שיחיו)

Godfather 2-

24 בפברואר במערב הרחוק ב27 יגיע אלינו

ghostbuster-

יצא ביוני

ועוד side note

mirror's edge רץ ממש לא רע על 88GTX 2GB זיכרון ומעבד Q של אינטל על ויסטה בהגדרות גבוהות (ונראה מעולה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים