עבור לתוכן

איזו ספקית אינטרנט הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..),

פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל...

אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי?

אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל).

תודה רבה לעונים!!

פורסם

אני אתן לך את תשובה, למרות שלא טרחת לעשות חיפוש בפורום, כי ככה היית מגלה אותה לבד:

יש כרגע 3 ספקיות אינטרנט בישראל: קווי+אינרטנט זהב, נטוויז'ן+ברק ובזק בינ"ל. אם אתה מחפש שיתוף קבצים ופינגים נמוכים - כולן גרועות. למרות שכנראה הזהביות הכי גרועות.

כל הספקיות מבצעות האטות במיוחד בשיתוף P2P ואנשים גם מדווחים על בעיות עם תוכנות VOIP ווידאו זורם, אבל לא לכל המשתמשים ולא כל הזמן.

אני מבטיח לך שמתחתי יופיעו ההודעות הבאות "אני שנים בבזק בינ"ל/נטוויז'ן/קווי זהב ותמיד אני מוריד בקצב מלא ויש לי תמיד פינגים של 90 לשרתים באירופה",

"אני בהתחייבות לבזק בינ"ל/נטוויז'ן/קווי זהב ואני בקושי מצליח לגלוש, לא לדבר על משחקי רשת והורדות. ברגע שההתחייבות נגמרת אני טס משם" ו"לך לאיפה שהכי זול, הכל אותו חרא".

ומה אני אומר? אני אומר, לא טוב לך בנטוויז'ן, תעבור לבזק בינ"ל ולהיפך. ותנסה כמה שפחות להתחייב.

כרגע מה שנראה כמסלול הכי טוב מבחינת פינגים והאטות זה המסלול גיימר של בזק בינ"ל... אבל צריך לשלם, כמובן, עוד כסף. שאותי אישית זה מרגיז, אבל אני לא גיימר. :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!

פורסם

^^^ מחזק.

עשה חיפוש בפורום ואולי תקבל תשובה.

אגב, בזק בינלאומי קנו את אקטקום, לא?

פורסם

כן... די ממזמן, יחד עם עוד כל מיני חברות קטנות.

כיום כל הספקיות הקטנות שקיימות "משאילות" רוחב פס מאחת משלושת הגדולות ופרט לכמה שרתים אין להם תשתית כלל.

לכן אפשר להגיד שאין היום ספקיות אחרות חוץ מהנ"ל בארץ.

פורסם

בזק בינלאומי+כבלים ללא חייגן שילוב מנצח

בזק בינלאומי הכי טובים בP2P מנסיון אישי שאני תמיד מוריד על מקסימום הרוחב פס שלי

הדואר של בזק בינלאומי מצויין וללא בעיות, אין איטיות ,ולא ניתוקים(חוץ מפעם בחצי שנה בערך שהמודם יוצא מסנכרון,הוט שולחים מיד באותו יום טכנאי וככה גם המחשב המסכן מקבל קצת מנוחה אני מכבה אותו אחרי חודשים שהוא עובד רצוף))

לא צריך את מסלול גיימר כדי לקבל פינגים טובים

בתור שחקן UNREAL TOURNAMENTS ?+COD+WORLD OF WARCRAFT אני נהנה ממשחק שוטף ללא לאגים

גיימר נותן תיעדוף אך ורק לארצות הברית ולאירופה ככה שלדעתי לא צריך להוסיף את זה

פורסם

אני לא יודע מה עם שאר המשתמשים אבל לי יש בזק בינ''ל 5 מגה ביט adsl . מבחינת שיתוף קבצים הם מצוינים אצלי . אני מוריד בUtorrent על 300kb + כל הזמן למעט פעמים אחדות שהtorrent גרוע . משחקי רשת אצלי הפינגים גרועים ויש לי מלא לאגים.

לדעתי כדי לך ללכת על חבילת גיימרים בבזק בינלאומי אם אתה משחק ברשת . כל מה שאני מכיר ומשחקים במשחק שאני משחק (ויש להם חבילת גיימרים בבזק בינ''ל)

אין להם אפילו קצת לאגים .

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה עם שאר המשתמשים אבל לי יש בזק בינ''ל 5 מגה ביט adsl . מבחינת שיתוף קבצים הם מצוינים אצלי . אני מוריד בUtorrent על 300kb + כל הזמן למעט פעמים אחדות שהtorrent גרוע . משחקי רשת אצלי הפינגים גרועים ויש לי מלא לאגים.

לדעתי כדי לך ללכת על חבילת גיימרים בבזק בינלאומי אם אתה משחק ברשת . כל מה שאני מכיר ומשחקים במשחק שאני משחק (ויש להם חבילת גיימרים בבזק בינ''ל)

אין להם אפילו קצת לאגים .

מה לגבי פתיחת פורטים? ניסית? עזר?

פורסם

אני ב5 מגה בזק+בנלאומי והצלחתי להגיע למקסימום 560 ככה טורנטים , במקום 620-640 , בדרך כלל זה מוריד על 520 , הבעיה לא בטורנטים

כל הספקיות בארץ גרועות

ויש רק קו אחד לחול!!! זה פשוט עלוב , אני עדיין לא מבין למה הם לא קונים יותר פס לחול

והפינגים סבבה אבל יש לאגים מטורפים

פורסם
  • מחבר

אם הפינגים סבבה ויש לאגים זה בגלל התשתית שלך... אני יודע שלנו (אני גם בקיבוץ) יש מרכזיה פרטית כך שהתשתית אצלנו מצויית...

פורסם

ויש רק קו אחד לחול!!! זה פשוט עלוב , אני עדיין לא מבין למה הם לא קונים יותר פס לחול

המחירים גבוהים מאוד (ויתכן וישנן עוד סיבות, אבל לדעתי זו הסיבה העקרית).

אם הפינגים סבבה ויש לאגים זה בגלל התשתית שלך... אני יודע שלנו (אני גם בקיבוץ) יש מרכזיה פרטית כך שהתשתית אצלנו מצויית...

איזה קיבוץ ?

חבר'ה מספיק דיונים נפתחו פה על הספקיות בארץ ומי יותר טובה.

לדעתי Czar_salad סיכם את הנושא בצורה טובה, זה המצב אין מה לעשות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים