עבור לתוכן

Mass Effect - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן יש דמויות שמתפגרות במשחק

• תגובות 571
  • צפיות 66.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הבאג עצמו מתחיל לקרות אחרי שאתה מקבל achievement מסוים (בדקו את זה), מאז אתה תתחיל לקבל את ה-overheat bug לפעמים.

עכשיו השגתי את השיפור לתחמושת שמעיף אויבים ומגדיל את הנזק ואת התחממות של הנשק אבל אני לא יכול להשתמש בו. מבאס.

פורסם

ען..עכשיו התחיל לי ה OVREHEAT...חחחחחח

איזה מעצבן זה זה לא יורד..אוף.

צריך לעשות LOAD \=

ומה זה השיפור לתחמושת? אני כבר בקטע ש אני צריך לגנוב את הנורמנדי ולברוח לאנשהו אחרי סיירן

פורסם

ען..עכשיו התחיל לי ה OVREHEAT...חחחחחח

איזה מעצבן זה זה לא יורד..אוף.

צריך לעשות LOAD \=

ומה זה השיפור לתחמושת? אני כבר בקטע ש אני צריך לגנוב את הנורמנדי ולברוח לאנשהו אחרי סיירן

הגעת עד לשם ואתה עוד לא יודע מה זה?

לכל כלי נשק יש לך אפשרות להוסיף שני שידרוגים, אחד לנשק עצמו (נניח שיפור הדיוק, הורדת אפקט החימום של הנשק וכו') - ואחד לתחמושת (יותר נזק וכו').

זה בתפריט של החפצים של הדמות שלך (כפתור I אני מניח).

לגבי בעיית החימום, אתה לא חייב לעשות LOAD לשמירה ישנה, אם איכשהו שרדת בכל זאת את הקרב (אתה יכול להחליף לנשק אחר, רק תזהר שגם הוא לא יתחמם...) אתה יכול פשוט לשמור ולעשות LOAD לאותה שמירה והבעיה תעלם (אבל ליתר בטחון תעשה את זה על שמירה חדשה)

פורסם

יא גנוב דיברתי על מה ש removesoul

אמר,

תחמושת שמעיפה אנשים...מה הכוונה??

ברור שיש לי תוספים לנשק...

פורסם

אני רוצה לחזור בי, לאחר שהתייאשתי מהמשחק קראתי את הוויקי המדהים הזה.

וכעת חזרתי לשחק עם יותר ידע על הגזעים, תרבות, והיסטוריה. המשחק פשוט הפך להיות יותר מהנה וכייפי, אני מתכוון לסיים אותו.

למי שרק התחיל את המשחק או תקוע בחוסר הבנה, אני ממליץ על הוויקי הנהדר הזה.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_Wiki

פורסם

אמר,

יש תחמושת "מתפוצצת" לא זוכר במדיוק את הנתונים אבל נראה לי 500% נזק וכו' אבל היא גורמת לOVERHEAT לנשק ולמי שיש את הבאג התחמושת הזאת חסרת תועלת (ולכן לא יצא לי לשהתמש בה אף פעם).

פורסם

אני רוצה לחזור בי, לאחר שהתייאשתי מהמשחק קראתי את הוויקי המדהים הזה.

וכעת חזרתי לשחק עם יותר ידע על הגזעים, תרבות, והיסטוריה. המשחק פשוט הפך להיות יותר מהנה וכייפי, אני מתכוון לסיים אותו.

למי שרק התחיל את המשחק או תקוע בחוסר הבנה, אני ממליץ על הוויקי הנהדר הזה.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_Wiki

גם במשחק עצמו יש לך תפריט אם מידע על גזעים\עולמות וכו

הבעיה מבחינת העלילה זה שבמשחק עצמו (לא ספרים או משהו חיצוני אחר) חלקי העלילה קטנים

וגם לא גמורים כי תוכננו 2 המשכים עוד לפני שהמשחק יצא

פורסם

יש תחמושת "מתפוצצת" לא זוכר במדיוק את הנתונים אבל נראה לי 500% נזק וכו' אבל היא גורמת לOVERHEAT לנשק ולמי שיש את הבאג התחמושת הזאת חסרת תועלת (ולכן לא יצא לי לשהתמש בה אף פעם).

אני מניח שהכוונה היא ל-high explosive rounds

עריכה: ואם כבר נתנו קישור לויקי אז:

http://masseffect.wikia.com/wiki/Ammo_Upgrades#High_Explosive_Rounds

פורסם

אמר' date='

[/quote']

זה מוסיף לנשק שלך "force" כזה שיכול להעיף אוייבים :P

אתה מקבל את זה בערך ברמה 45+- מקופסאות וכו'

אני מניח שהכוונה היא ל-high explosive rounds

כן לזה התכוונתי, רמה VIII אם אני לא טועה.

פורסם

איך אני משפר את היכולת הייטק של האנשים שלי? כל פעם שאני נתקל בחפצים בכוכבים שונים, המשחק מודיע על יכולת הייטק נמוכה. :s07:

פורסם

כדי לפתוח תאים נעולים, דלתות וכו' שהם HARD אתה (או אחד מחברי ה-SQUAD שלך) צריך 9 נקודות ב-decryption.

כדי לפרוץ חפצים שהם HARD אתה (או אחד מחברי ה-SQUAD שלך) צריך 9 נקודות ב-electronics.

יש יותר חפצים במשחק שדורשים decryption מ-electronics.

פורסם

יש לי בעיה במשחק =X

"רכשתי" אותו וכשאני מנסה להתחיל לשחק לאחר ההתקנה זה נותן לי הודעה שווינדוס נתקל בבעיה וכיימא תיקון אלייה הוא יודיע =/ יש למישה רעיונות?

פורסם

תקנה את המשחק

פורסם

טוב ברגע זה סיימתי את המשחק בצד ה PARAGON. סיימתי עם הבחורה עם המסיכה על הפנים ועוד בחורה זו שיש לה ראש כמו כרוב. (הכחולה).

מה ממליצים לי לעשות עכשיו? יש עוד סיבה לשחק במשחק באופן שונה? את האמת שמאוד בא לי...המשחק מעולה!!

הרבה זמן לא נתקלתי במשחק איכותי שכזה....אבל לא בא לי לעשות אותו הדבר..

שמעתי נראה לי פה בתראד שיש אפשרות לשחק עם שחקן אחר, ולהמשיך להרחיב את הכוחות בנוסף לכל הכוחות האחרים שכבר חיזקתי... (שיחקתי לפני זה בתור SOLDIER).

נ.ב המשחק מומלץ בחום.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים