פורסם 2008 במאי 2817 שנים יש ברשותי מסך LG L1960TR שאינו בשימוש,יש לי בחדר טלוויזית 22 אינץ ענקית וישנה שהחברה שלה היא LG PHILLIPS TOBISHI לכו תבינו קיצר...שאלתי אם אפשר איכשהו לחבר את החיבור DVI לחיבור הTV של הYES ולראות נורמלי יס על מסך 19 אינץ..אפשרי ואם כן יראו טוב?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אפשר לקנות מתאמים, אבל תצטרך גם רמקולים בנפרד, כי אין רמקולים במסך. לא שווה לדעתי.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אפשר לקנות מכשירים כגון זה:http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-TVCard&keyword=v300
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר תוכל להסביר בבקשה על הכרטיס שהצגת בהודעה שלך?כיצד הוא מאפשר חיבור המסך LCD לYES ולפי מה שהבנתי אתה אמור לחבר קודם את הכרטיס למחשב כיצד כל זה עובד?אשמח לתשובה.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אם יש לך בחדר מערכת (אפילו מערכת מיני ישנה) עם פונקציית DATA פנויה (או שניתן לפנות) תוכל לשמוע דרכה (ודרך הרמקולים שלה).
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תוכל להסביר בבקשה על הכרטיס שהצגת בהודעה שלך?כיצד הוא מאפשר חיבור המסך LCD לYES ולפי מה שהבנתי אתה אמור לחבר קודם את הכרטיס למחשב כיצד כל זה עובד?אשמח לתשובה.זה כרטיס טלוויזיה חיצוני שאינו מצריך חיבור למחשב (נראה לי)אין מתאמים בין VGA/DVA לRCA או כל חיבור אחר שמתחבר לממיר
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר אפשר לקנות מכשירים כגון זה:http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-TVCard&keyword=v300אז רגע בעזרת זה אני יכול לראות טלוויזיה דרך המסך?אני יכול לחבר את הכרטיס למחשב ודרך המחשב עצמו אני רואה שידורי יס?רואים בזה על כל המסך ובצורה איכותית?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר כבר ענו לך -ואם אני ירצה יש אפשרות לחבר אותו למחשב ואז לראות גם דרך המסך הרגיל ה22 אינץ של המחשב שלי?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מה כל כך מסובך להבין? המכשיר הזה מתחבר לממיר ולמסך מחשב. אם זה לא מה שאתה מחפש, אז תגדיר יותר טוב מה אתה מחפש.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר מה כל כך מסובך להבין? המכשיר הזה מתחבר לממיר ולמסך מחשב. אם זה לא מה שאתה מחפש, אז תגדיר יותר טוב מה אתה מחפש.אני מבין את החלק הזה.רק השאלה היא כזאת אם המסך כבר מחובר למחשב והוא ישלו גם VGA וגם DVI האם אני יכול לחבר את היציאה הפנויה לכרטיס טלוויזיה?ככה שהמסך ישמש גם למחשב עצמו וגם לטלוויזיה.
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אני מבין את החלק הזה.רק השאלה היא כזאת אם המסך כבר מחובר למחשב והוא ישלו גם VGA וגם DVI האם אני יכול לחבר את היציאה הפנויה לכרטיס טלוויזיה?ככה שהמסך ישמש גם למחשב עצמו וגם לטלוויזיה.אם יש לך כרטיס טלוזייה אז זה עוד יותר פשוט את הכרטיס אתה מחבר לממיר ואז אתה רואה טלוזייה בעזרת תוכנה בלי להמיר בין הכניסות בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.