פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מוזר, תנסה לעדכן את המשחק.אני אישית נכנעתי מלנסות לשחק GRID על ויסטה 64 לצעריזה הדבר היחיד שזיכה אותי ב BSOD
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים טוב נכנעתי.אני חוזר ל-32BIT. הגיעו מים עד נפש עם החוסר תמיכה של ה-64BIT.גם ככה, ההבדל בין ה-32BIT ל-64BIT מבחינת ביצועים כמעט ולא קיים.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים טוב נכנעתי.אני חוזר ל-32BIT. הגיעו מים עד נפש עם החוסר תמיכה של ה-64BIT.גם ככה, ההבדל בין ה-32BIT ל-64BIT מבחינת ביצועים כמעט ולא קיים.תלוי במה, זה לא משפט נכון..
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים תלוי במה, זה לא משפט נכון.. 1+ ובלי קשר לי עובד בX64 מצוין על הגדרות הכי גבוהות D: למי שרוצה העלתי וידאו קטן ל YOUTUBE שאני נוהג סתם מי שרוצה כנסו: אני משחק עם שלט מי שמתעניין, זה הרבה יותר כיף ונוח. (WATCH IN HD)
פורסם 2009 במאי 816 שנים למי שרוצה העלתי וידאו קטן ל YOUTUBE שאני נוהג סתם מי שרוצה כנסו: אני משחק עם שלט מי שמתעניין, זה הרבה יותר כיף ונוח. (WATCH IN HD) דריפטים זה ל-NOOBS, תתחיל לשחק ברשת נגד שחקנים אנושיים. שמעו המחשב מפרק אותי אני לא מצליח לנצח מירוץ פשוט מה לעשות? תתאמן והרבה.
פורסם 2009 במאי 816 שנים http://www.pcgameshardware.com/aid,680415/Race-Driver-Grid-DirectX-10-mod-under-construction-Update-DX10-versus-DX9-comparison/News/
פורסם 2009 במאי 816 שנים http://www.pcgameshardware.com/aid,680415/Race-Driver-Grid-DirectX-10-mod-under-construction-Update-DX10-versus-DX9-comparison/News/מקסנה- הDX9 נראה יותר טוב..? :s05:היה לי ברור תמיד שDX10 הוא שקר שנועד אך ורק בכדי להוציא יותר כסף מהצרכנים..אבל עד כדי כך? גרסאת הDX9 נראית טוב פי כמה..או שאולי הם התבלבלו בלייבלים של התמונות?
פורסם 2009 במאי 816 שנים התאמנתי המון עדיין אני מפסיד בקושי מסיים מירוץ הם מתנגשים בי כשאני מוביל והמוכנית נשברת כמו פלסטיק מה זהיש איזה ציטים או משהו לעשות את המכונית מהירה אי אפשר ככה מפרקים לי תאוטו
פורסם 2009 במאי 816 שנים שמע, אני משחק עם KEYBOARD וכבר שכחתי איך זה לשחק נגד המחשב(קל מדי)המשחק הזה דורש הרבה אימון כדי לשלוט על הרכב בצורה אבסולטית.---אם תגיע לרמת נהיגה גבוהה אתה תבין למה אני מתכוון שקל מדי לשחק נגד המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.