פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אם הייתה לי עוד תקווה לשחק במשחק הזה עם שלט עכשיו היא נעלמה : מה, אפילו עם שלט מצויין אי אפשר לשלוט במשחק הזה?!
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים לא יודע על מה אתם מדברים, עם השלט של ה Xbox יש אחלה שליטה.תשחקו עם הטריגרים כגז וברקס, ככה יש לכם אפשרות לשלוט אם ללחוץ חזק או חלש, כמו דוושות.כמובן שתשימו את האנאלוג בתור הגה ולא את החצים, ככה יש לכם אפשרות לשלוט על הרגישות שלו, ולא "לחתוך".אי אפשר לבקש יותר שליטה מזה משלט. ואחרי שמתרגלים למשחק, ממש לא קשה לשלוט באוטו.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים לדעתי לא צריך שלט אני עם מקלדת סיימתי את המחשק יש לי גביעים בהכל וקניתי את כל המכוניות ואני משחק ברשת ולוקח את כולם רוב הפעמים אבל לא בדריפט בדריפט באמת צריך שלט אם אתה רוצה לנצח ברשת
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אחרי שנים שנהגתי בNFS וGTA למניהם באמת קשה להתרגל לנהיגה הריאליסטית של GRID. אבל עם מספיק אימון אפשר ללמוד להימנע מטעויות ולהתחיל ליסוע כמו שצריך ולהינות מהמשחק. הנה כמה טיפים: יותר קל אם מכוונים מצלמה להעלים את האוטו לגמרי. להימנע מחול כמו מאידס. להימנע מדשא כמו מצרבת קשה. אם אתם רוצים בכל זאת לעלות על דשא אז להוריד רגל מהגז או לפמפם. פימפום גם עוזר על חול אבל במהירות גבוהה הלך עליכם ב"חול" מקרה. לפני סיבובים חדים תעזבו את הגז או תלחצו על הברקס וקחו קשת רחבה. מי שכבר קולט את העניין יכול לבוא במהירות גבוהה ללחוץ על ברקס לחצי שניה ואז לקחת את הסיבוב על גז במהירות גבוהה ולהעלות את הצמיגים באש. אל תתיאשו. תשכחו את כל מה שלמדתם ממשחקים כמו NFS ו GTA, ותלמדו מחדש מה עובד ומה לא. תתחילו ליסוע יותר לאט ובזהירות ולסיים סיבובים, הביצועים יבואו בהמשך.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אתה חייב פודיום... אבל כל מקום שהו פחות מהראשון בפודיום יתן לך פחות רפיוטיישן ותצטרך לעבור יותר מסלולים כדי לפתוח דרגה חדשה...וכמובן שתקבל על זה גם פחות כסף..
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אני משתמש ב MOMO...שווה להרכיב אותו שוב בשביל משחק כזה?יש אותו לדוד שלי מקורי והוא שאל אם אני רוצה אותו (שולח בדואר מחו"ל)
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מעצבן אותי שהמשחק נתקע ויוצא החוצה (רשמתי על זה בעבר) פשוט הוא עושה באגים, ולא רק עם ATI גם אנשים עם NVIDIA דיווחו על תוצאות דומות מעצבן! שיציאו PATCH חדש, או שיעדכנו DRIVERS או לא יודע מה
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מעצבן אותי שהמשחק נתקע ויוצא החוצה (רשמתי על זה בעבר) גם אנשים עם NVIDIA דיווחו על תוצאות דומות מעצבן! לא יודע על מה אתה מדבר. אצלי זה עובד מושלם.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אצלי לא אני משחק ומשחק ואז אחרי שלב אחד פשוט המשחק מתרסק (או נתקע) ניסתי להוריד בכל OC (להריץ המעבד על 3.2 וכרטיסים על מהירות נמוכה) ולא ממש עזר.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים משחק מעולה, אני עליו בXBOX רק מה שמבאס אותי שלא עשו שיפורי מכוניות סיגנון FORZA צריכים להוציא משחק מכוניות אולטימטיבי כזה שאני יגיד FUCK לא חסר לו כלום
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים גם אצלי המשחק קורס, ובגלל זה אני לא יכול לסיים אותו.יש איזה מסלול שאני חייב לעבור בסגנון DRIFT, אבל כל פעם שאני מסיים את המירוץ המשחק יוצא לווינדוס ומקבל הודעת ERROR של קובץ הEXE.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים עכשיו שאני חושב על זה, גם אני נתקלתי בבעיה דומה עם הPATCH האחרון.תחזרו ל PATCH הקודם אולי זה יסתדר.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים עכשיו שאני חושב על זה, גם אני נתקלתי בבעיה דומה עם הPATCH האחרון.תחזרו ל PATCH הקודם אולי זה יסתדר.איך לחזור?להסיר, להתקין מחדש ולהתקין רק את הפאטצ' 1.1?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.