עבור לתוכן

הדפסה ברשת בין XP ל98

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב.

המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS.

בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי.

*יש לציין שאין Firewall.

בתודה , ארז

פורסם

התקנת הדרייבר של המדפסת בשתי המחשבים בד"כ פותרת את הנושא.

מה קורה כאשר הוא מנסה להדפיס עכשיו? יש הודעת שגיאה?

*תוקן :)

פורסם

מה קורה כאשר הוא מנסה להדפיס עכשיו? מהי הודעת השגיאה?

פורסם
  • מחבר

אין הודעת שגיאה.

וכן , הדרייבר מותקן ב2 המחשבים זה ברור. כשאני עושה מנסה להגדיר להתקן המדפסת ב98 את היציאה שממנה היא תדפיס-יציאת רשת. הוא לא מצליח לזהות את החיבור של הרשת.

פורסם

אתה צריך להתקין את הדרייבר המתאים עבור 98 במחשב שמחובר פיזית למדפסת (כן, זה שמריץ XP).

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה עוד בהתחלה וניסתי את האופציה הזו אבל ללא הצלחה.

שאני בוחר להוסיף שם מערכת ומסמן את 98 , הוא מבקש את הקובץ hp_install עשיתי חיפוש לקובץ הזה בCD של הדרייברים של המדפסת וגם בCD של win98 ב2 גרסאות ולא מצאתי את הקובץ.

2akk8xi.jpg

המדפסת היא מדגם hp920c.

פורסם
  • מחבר

זה קובץ EXE , השאלה היא כזאת: לאחר התקנה על המחשב עם הXP יהיה לי את הקובץ hp_install?

פורסם

מחקר יותר מעמיק היה מגלה לך שזה self extract archive שאתה יכול לפתוח ב winrar למשל ולחלץ ממנו כל מה שאתה צריך :)

פורסם
  • מחבר

השאלה הנ"ל אינה נובעת מעצלנות אלא מהורדה בקצב איטי ביותר-הייתי מעוניין להתעדכן מה שנקרא "על הדרך".

בקיצור החבילה ירדה-חילצתי את הקבצים ולא מצאתי קובץ תואם , אולי צריך לשנות את השם? איזו סיומת קובץ נדרשת כאן? hp_install.?

פורסם

תחלץ את הכל לתקייה נפרדת וכאשר ההתקנה תבקש קובץ פשוט תכנס לתקייה ותבחר את מה שנחוץ כמו התקנה ידנית רגילה של דרייבר

בד"כ מדובר בקבצי .ini

פורסם
  • מחבר

בתוגבה הקודמת ציינתי שכבר עשיתי זאת.

מעבר לזה עכשיו לקחתי את קבצי הINI ושניתי להם את השם לhp_install ולא עזר.

חוץ מזה עשיתי עיון בהתקנה(בתמונה שמו צורפת למעלה) ונכנסתי לכל התיקיות בתיקייה שחילצתי , ההתקנה לא מזהה שום קובץ מתאים.

פורסם

hp_install זה בדיוק השם של הקובץ שהוא דורש ממך? מה כתוב בשם הקובץ כאשר אתה פותח את הדיאלוג של העיון?

פורסם
  • מחבר

בהתחלה הוא מבקש את הקובץ הבא AUTORUN.INF של hp920c אני מפנה אותו מהדיסק , לאחר בחירת הקובץ הזה הוא פותח את חלון העיון בשנית ומבקש את הקובץ hp_install , שאותו הוא מבקש ממני לספק מדיסק של 98/ME-ללא מציאה.

2dhw8is.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים