פורסם 2008 במאי 2717 שנים שלום רב.יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב.המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS.בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי.*יש לציין שאין Firewall.בתודה , ארז
פורסם 2008 במאי 2717 שנים התקנת הדרייבר של המדפסת בשתי המחשבים בד"כ פותרת את הנושא. מה קורה כאשר הוא מנסה להדפיס עכשיו? יש הודעת שגיאה? *תוקן
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר אין הודעת שגיאה.וכן , הדרייבר מותקן ב2 המחשבים זה ברור. כשאני עושה מנסה להגדיר להתקן המדפסת ב98 את היציאה שממנה היא תדפיס-יציאת רשת. הוא לא מצליח לזהות את החיבור של הרשת.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים אתה צריך להתקין את הדרייבר המתאים עבור 98 במחשב שמחובר פיזית למדפסת (כן, זה שמריץ XP).
פורסם 2008 במאי 2817 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335985.msg2900711#msg2900711כמו ש shuy כתב המדפסת צריכה לדעת לתקשר עם מערכת אחרת ברשת לכן היא צריכה גם דרייבר תואם לאותה מערכת.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר חשבתי על זה עוד בהתחלה וניסתי את האופציה הזו אבל ללא הצלחה. שאני בוחר להוסיף שם מערכת ומסמן את 98 , הוא מבקש את הקובץ hp_install עשיתי חיפוש לקובץ הזה בCD של הדרייברים של המדפסת וגם בCD של win98 ב2 גרסאות ולא מצאתי את הקובץ. המדפסת היא מדגם hp920c.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים באתר של HP כבר אין את הדרייבר כי הם כבר לא תומכים במערכת אבל מחיפוש קצר בגוגל מצאתי את זה.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר זה קובץ EXE , השאלה היא כזאת: לאחר התקנה על המחשב עם הXP יהיה לי את הקובץ hp_install?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחקר יותר מעמיק היה מגלה לך שזה self extract archive שאתה יכול לפתוח ב winrar למשל ולחלץ ממנו כל מה שאתה צריך
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר השאלה הנ"ל אינה נובעת מעצלנות אלא מהורדה בקצב איטי ביותר-הייתי מעוניין להתעדכן מה שנקרא "על הדרך".בקיצור החבילה ירדה-חילצתי את הקבצים ולא מצאתי קובץ תואם , אולי צריך לשנות את השם? איזו סיומת קובץ נדרשת כאן? hp_install.?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים תחלץ את הכל לתקייה נפרדת וכאשר ההתקנה תבקש קובץ פשוט תכנס לתקייה ותבחר את מה שנחוץ כמו התקנה ידנית רגילה של דרייברבד"כ מדובר בקבצי .ini
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר בתוגבה הקודמת ציינתי שכבר עשיתי זאת.מעבר לזה עכשיו לקחתי את קבצי הINI ושניתי להם את השם לhp_install ולא עזר.חוץ מזה עשיתי עיון בהתקנה(בתמונה שמו צורפת למעלה) ונכנסתי לכל התיקיות בתיקייה שחילצתי , ההתקנה לא מזהה שום קובץ מתאים.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים hp_install זה בדיוק השם של הקובץ שהוא דורש ממך? מה כתוב בשם הקובץ כאשר אתה פותח את הדיאלוג של העיון?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר בהתחלה הוא מבקש את הקובץ הבא AUTORUN.INF של hp920c אני מפנה אותו מהדיסק , לאחר בחירת הקובץ הזה הוא פותח את חלון העיון בשנית ומבקש את הקובץ hp_install , שאותו הוא מבקש ממני לספק מדיסק של 98/ME-ללא מציאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.