עבור לתוכן

המלצה על מודם חלופי לרוטל של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום

בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת.

אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )...

על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו.

לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן...

אני מבקש המלצה למודם שאקנה פרטית ושיחובר ללינקסיס WRT54GL (בזק ובזק בינלאומי)...

סליחה על האריכות ותודה על הסבלנות...

פורסם

כיום לא תהיה לך אפשרות אחרת חוץ מ aztech 600e מבחינת החלפה בבזק (הוא בהשאלה אם שכחת/לא ידעת) אלא אם אכן אתה מוכן ללכת לקנות מודם באופן פרטי.

ויחד עם זאת אתה יכול לנסות את מזלך בשוק יד שניה ולמצוא alcatel-thomson speedtouch 510 כמו פה.

הספק לא משחק פה שום תפקיד טכני אגב.

פורסם
  • מחבר

דוקא שם יש בחור שנראה מרוצה מאוד מה RTA1320...

הסיבה היחידה בגללה אני מעוניין להחליפו היא מה שקראתי, מתנתק מתחמם וכו'... ואני זקוק נון-סטופ לאינטרנט שעובד.

ד"א אגב נאמר לי שאני יכול לקבל בחינם מודם-ראוטר מהם, אני מניח שזאת גם אופציה להשתמש בו רק כמודם-ברידג' ולחברו ללינקסיס.

האם הרוטל הוא באמת כה בעיתי...?

פורסם

זה עניין של מזל בלבד ושום דבר חוץ מזה בדגמים האלו.

אתה יכול לקחת מודם-נתב רק אל תשכח שזה כרוך בהתחייבות לשנתיים ואף אחד בבזק לא יסביר לך איך להגדיר אותו כbridge (למרות שזה ממש פשוט ותמיד יש חוברת PDF של הנתב למקרים של נושאים לא מובנים).

לגבי הדגמים של הנתבים יש היום את simens sl2 141 ואת asus am604g שגם לגבי שניהם זה עניין של מזל בלבד.

אתה צריך פשוט ללכת בשיטה הפשוטה של החלפות כל עוד יש בעיות רציניות במשך שנה מהרכישה כל עוד האחריות שלהם בתוקף.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאנסה את מזלי עם הרוטל, תוך כדי נסיון לקנות מודם חלופי רזרבי.

שמתי לב שלא נמכרים בשוק מודמים בלבד (בזאפ לפחות לא ראיתי).

תודה על העזרה :)

פורסם

אל תיגע בראוטרים של בזק כמו שהזכיר molticore

תקנה ראוטר אדימקס ותקנפג אותו

siemens,asus,1025w,ושאר ירקות

פורסם

shai USB תקרא שוב את מה שכתבתי.

לא אמרתי שהציוד הזה לא טוב או לא כדאי אלא רק שצריך לדעת למה לצפות ולממש את יתרונות השירות במסגרת האחריות/השאלה של אותו ציוד קצה בצורה חכמה.

יש לי למשל 600EW שעובד מצויין כבר שנתיים למרות שאנשים אחרים שרכשו אותו רק מתלוננים.

סה"כ הציוד של בזק זה בדיוק מה שאתה משלם עבורו ולא פחות מזה ואם יש לך מודם בהשאלה אז אתה רק מרוויח מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים